Příspěvky uživatele - 85.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mulčování s použitím kartonu účinnost na plevele, 11.4.2008
Myslím, že kdyby se do řek sypala průmyslová hnojiva, taky by je znečistila. Papíru a lepence důvěřuji, víc než popílku, který padá shůry.
okousaný kmen, 11.4.2008
Ono se nejedná o nový kmínek, jde o výhon z pupene, ale nový kmínek z něj lze v případě potřeby zapěstovat. S odstraněním původního kmínku bych ale nepospíchal. Vhodný čas, jak psal p. Stanislaw, bude příští jaro.
karešova, 10.4.2008
Je to kvalitní velká skorá srdcovka zrající v 2. třešňovém týdnu. V době konzumní zralosti není červivá. Nehodí se příliš na kompoty. Stromy rostou bujně a tvoří velké koruny.
Housenky v trávě, 10.4.2008
Nejsem si jistý, ale tuším, že zlatohlávci se kuklí v kokonu, nějaké by se měly najít. Taky se mi nezdá, že by jich byl plný kompost - přeci jen jsou podstatně vzácnější než chroustci.
Višeň - odrůda Erdi Botermod, 10.4.2008
Máte pravdu, nebo je neumím pěstovat. Přitom kyselky jako Morella, Morellenfeuer, Fanal plodí podstatně víc.
okousaný kmen, 10.4.2008
Dotaz není ani tak težký jako nepřesně formulovaný. Nevím, jestli mu rozumím správně - jestli byl vysazen na podzim, takže dosud nerostl? Nebo rok před tím? Problém s ujmutím by měla na podzim sázená broskev i bez psa.Navíc, je-li okousaná ... celý příspěvek >
Višeň - odrůda Erdi Botermod, 10.4.2008
Tuto višeň považuji za nejchutnější u nás pěstovanou pravou višeň. Bohužel, plodnost, pravda není nejvyšší. Dobré je i to, že se dá česat bez stopek a nevytéká šťáva. 
Výsadba višně, 10.4.2008
Žádnému ovocnému stromu se nedaří na jílu. Vysadit višeň ale určitě můžete.
Mulčování s použitím kartonu účinnost na plevele, 10.4.2008
Nebál bych se kartonů. Koneckonců se do něj balí i potraviny. Protože jde v podstatě o celulózu, je potřeba dbát na přísun dusíku, jehož se v ní nedostává a naopak je ho při rozkladu celulózy třeba.
cererit ve vodě, 10.4.2008
Je to možné. Cererit jako granulovbaná forma není dobřa a rychle rozpůstný , proto je možná lepoší volit tekuté nebo lépe rozpustné jnojivo (Kristalon aj.).  Otvory do země lze vyvrtat zemním vrtáhem u paty stromů a vyztužit drenážní... celý příspěvek >
ovocné stromy a nadmořská výška - jabloň Selena, 10.4.2008
Ony ty degustace je třeba brát s rezervou. Při patnáctém vzorečku jsem byl tak zblblý, že kdyby mi tam podstrčili syrový brambor, oznámkoval bych jej taky. Stačí, když je některá odrůda degustována před nebo po ideální době konzumní zralosti a... celý příspěvek >
Housenky v trávě, 10.4.2008
Zlatohlávek je krásný 2 - 3 cm velký leskle zelený brouk. Od ostatních se odlišuje m.j. tím, že při letu neroztahuje krovky - kupodivu létá rychleji než ostatní brouci.    Larvy všech listorohých brouků - chroustů, zlatohlávků, páchníka,... celý příspěvek >
Poradíte co mám za odrůdu, 10.4.2008
Hmm, raná a masitá. Jaká by byla ta jiná - nemasitá? To Vám asi nikdo neuhádne.
Jaký druh švestky na slivovici?, 8.4.2008
   Virus šarky do gamet nepřechází. Pokud budete vysévat jádra z rynglí, tak i kdyby byla šarkou infikovaná,  chorobu nerozmnožíte.
Jaký druh švestky na slivovici?, 8.4.2008
Blahopřeju, i když jste neřekl jestli jste ji pálil. I v tom ale asi budete mezi prvními.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika