|
Příspěvky uživatele - 96.11
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Je to puchrovitost?, 13.6.2016 V žádném případě nevykopávat. Je to houba Tafrinia deformans /tatáž způsobuje kadeř. broskvoní/. Postřik zabírá jen preventivní - cca před rašením, později-domnívám se-je postřik zbytečný.Letos abnormální výskyt, který nikdy nepamatuji. (že by mírná... celý příspěvek > |  | Prosba o pomoc s výběrem jabloně, 8.11.2015 Dobrý den,
já si myslím, že na moštování, konzum a vůbec veškeré využití je lepší volit podzimní odrůdy.Já začínám moštovat /mám vlastní lis/ zač. září a včera jsem moštoval letos naposledy.Osvědčila se mi směs jablek /odrůd/, mošt je pak... celý příspěvek > |  |
|  | Poradte mi - Choroba jablone?, 19.5.2015 Mšice jitrocelová-list je třeba rozbalit a uvnitř mšice najdete... |  | Co je to za rostlinu?, 28.4.2015 Děkuju za odpověď. |  | Co je to za rostlinu?, 28.4.2015  Dobrý den,
poznáte někdo, co je to za rostlinu? |  | Prodej ovocných stromků, 5.11.2014 Ve Vyškově se u nemocnice nachází malé zahradnictví. Výběr stromků slušný na podzim v bedýnkách plody jablek s označením, aby zákazník viděl, jak odrůda vypadá... Majitel umí poradit s odrůdou. Zatím -co řekl-platilo... |  | Co je to za květinu?, 25.5.2014 Děkuji za odpověď. |  | Co je to za květinu?, 25.5.2014  Dobrý den,
co je prosím toto za květinu?
|  | Neznámá květina, 25.5.2014 Dobrý den, co je prosím toto za květinu?
|  | Nemoc nebo mráz?, 19.5.2014 Česky se tomu říká - Moniliový úžeh peckovin /meruněk, višní, třešní../, Zvláště některé odrůdy meruněk a višní na ni trpí v posledních letech hojně..Ochrana-postřik - lépe na zač květu než při odkvětu - mě se celkem osvědčil Šampion... |  |
|  | Semenáč - dobrá volba, nebo ne?, 29.4.2014 Mám zahradu "na skále", proto se mi osvědčily vzrůstné podnože.Doporučuji A2, nebo semenáč-dají se koupit i v některých zahradnictvích.Slabé podnože nedávejte - je to ztráta času, za 10 let Vám vyrostou jakoby to byl 3-letý stromek... |  | Poradíte s napadením jabloní a hrušní?, 29.4.2014 S vlnovníkem bych souhlasil, ta ostatní poškození bych dal na vrub housenkám a housenicím běžných škůdců - pilatky, zobonosky, podkopníčci atd... |  | Rajče Torino, 25.2.2014 Praskají málo, chuťově se mi zdají průměr.To například Stupické jsou chuťově výborné, ale praskají moc... |  | Rajče Torino, 24.2.2014 Dobrý den,
pěstujete někdo rajčata Torino? jaké s nimi máte zkušenosti? Děkuji. |  | Brassia a spol, 26.6.2013 Co je to za bílou orchidej na druhé fotce? |  |
 |
|
|
|