|
Příspěvky uživatele - 206.193
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Briggs & strattion quantum.xm 55, 5.6.2018 Dobrý den, mám též sekačku s tímto motorem, ale bubnovou Vari. Nevíte kde je u toho motoru palivový filtr? Nebo zda tam vůbec nějaký je? Přijde mi, že to má malý výkon, při sebemenší zátěži se okamžitě dusí a vzduchovej filtr je čistej.
Děkuji za... celý příspěvek > |  | Lišejník na ovocných stromech, 3.11.2014 Pane Vysloužil, nevím, do jaké míry jste mne chtěl urazit poté, co jsem se obrátil v dobré víře na poradnu. Jedinou příčinou uhynu stromů byl skutečně lišejník, který zasáhl veškeré větve stromů, i slabé větve, které násladně uschly (právě ty... celý příspěvek > |  |
|  | Lišejník na ovocných stromech, 3.11.2014 Pravděpodobně máte na mysli modrou skalici (síran mědnatý) aplikovaný na podzim. Zatím jsem jej nezkoušel, sháním informace co by mohlo být účinné. |  | Lišejník na ovocných stromech, 3.11.2014 Dobrý den,
mám problém s lišejníkem na stromech jabloní i slivoní. Dokáže zasáhnout celý strom do té míry, že stromek nakonec uschne. Poraďte mi prosím, jak se bránit proti tomuto zasažení, které se šíří i na dosud zdravé stromy. Pomohl by... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|