|
Příspěvky uživatele - 96.18
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čistecké lahůdkové, 2.12.2014 ano, je to chlouba celého Křivoklátska,(původ), hojně se pěstuje a ačkoliv nejsem zrovna jablečný, Čistecké lah.je pro mě vítěz |  | Dýně, 1.12.2014 hezky den Renato, pokud chcete semena na loupani tak zvolte odrudu Tondo chiaro di niza, pokud chcete bez loupání tak jsou odrudy Olga, Eso, Apetit...
|  |
|  | Cudrania tricuspidata, 30.11.2014 bohuzel jsem na tuto rostlinu stale jeste nenarazil, jen semena-a ta jak znamo si nezachovavaji geny po rodici |  | Co to je za strom?, 30.11.2014 podle znacne spicatych pupenu, dle prvni fotky, se bude jednat o kultivar Fagus sylvatika, tedy buk |  | Prosím o určení trvalky, 29.11.2014 lobelka-Lobelia speciosa
pozor na přilišné mokro během zimy-takze odvodneni, mensi kryt jiste pomuze, zalezi i na lokalite |  | Rajčata pro sezónu 2015, 28.11.2014 tak i ja jsem vcera objednal rajcata z Anglie, konkr.cherry typy, vse F1, tak uvidíme :) |  | Příprava pozemku na výsadbu vinice, 25.11.2014 trochu odbocim, nema nekdo odnekud nafocene vedeni revy pro stolni odrudy? tusim, ze mnoho techto zpusobu vedeni maji na Vysocine v Sádku, bohuzel jeste jsem tam nebyl. Vsude je kordon a rynskohesen.vedeni, proto by me zajimalo vedeni vyslovene pro... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2015, 19.11.2014 ja mel bosque blue a taky to zazrak nebyl, jedinym plusem bylo, ze neprskalo, ale chut velmi podřadná, proto me zajima tato jina odruda |  | Rajčata pro sezónu 2015, 19.11.2014 nezkousel pestovat tuto odrudu? |  | Tykev Kveta, 15.11.2014 asi ji taky zkusim, v nejhorsim pripade ji budu jist podobne jako male cuketky, docetl jsem se, ze se z ni delaji přívařky - nevíte co je tím myšleno? |  |
|  | Tykev Kveta, 15.11.2014 a jaky je habitus rostliny, jinymi slovy: je popinava, kerickova nebo kerickova s vetvenim (polokerickova)? |  | Tykev Kveta, 14.11.2014 muzete sem prosim napsat vase zkusenosti z letoska? a take zkusenosti s vyuzitim..díky |  | Rajčata pro sezónu 2015, 5.11.2014 Zlatava je u nas jistou stálicí, chutove dobra, nepraska, vydrzi dlouho a barevne je zajimava a tez velikost je idealni... |  | Konec okurkové sezony tady v Praze, 30.10.2014 já sbírám z tunelu jeste hadovky :) |  | Rajka, 27.10.2014 tak: a tentokrat budu asi zlý, rodice dovezla jablka ze sadu, kde mj.maji i tuto odrudu, plody jsou krasne, velke, jenže ta chut! aroma zadne, chut nevalna, skoro bych rekl jakoby takova moučnost jakou ma James grieve po prezrani, takze jednim slovem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|