|
Příspěvky uživatele - 5.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co vaše réva? (2014), 14.10.2014 Měřil jsem refraktometrem 10. října cukernatost hroznů, lokalita Hlučínsko, severní Morava, zde jsou hodnoty:
Merzling - 18,5
Götzei Zamatosz -16
Regent -17
Rondo -18
Riton -17,5
Bruskam -21,5
Cabernet Cortis... celý příspěvek > |  | Tmavá mutace Rubínu s názvem Dark Rubín, 25.9.2014  Dnes jsem ještě vyfotil poslední jablko Dark Rubínu na stromku a pak ještě udělal pár foto z více stran.Dark velmi dobře vybarvuje, údajně má být vybarven také velmi dobře uvnitř koruny stromu a také méně roste něž klasický Rubín.Zdá se mi, že je... celý příspěvek > |  |
|  | Co vaše réva? (2014), 23.9.2014  Tato bezsemenná odrůda-Kišmiš zaporožskij dozrávala u mne letos jako jedna z prvních, chutná také ptactvu a vosám, hrozny se musí chránit.Martin
|  | Co vaše réva? (2014), 23.9.2014  Vkládám foto novější odrůdy-Rubinet, je to dobrá barvířka, dostal jsem ji od dnes již zemřelého profesora Viléma Krause.Velmi dobře barví, barvivo je kromě slupky také v dužnině bobule.Tento týden změřím cukernatost a sdělím.Martin |  | Tmavá mutace Rubínu s názvem Dark Rubín, 23.9.2014  Letošní Dark Rubín ještě ve školce na podnoži M9,foceno asi před deseti dny, dnes je již přezrálý.Martin
|  | Čačanská lepotica, 14.8.2014 Kolik procent průměrně obsahuje dobře vyzrálá lepotice cukrů?Dá se s úspěchem použít na slivovici?Martin |  | Rumjanaja Zorka, 14.8.2014 Ale rouby jsem dostal přímo od pana Kamiše, tak tedy nevím... Taky se mi to nějak nezdá.Martin |  | Rumjanaja Zorka, 13.8.2014  Můj první plod Zorky vypadá takto, opadl ještě před dozrátím, tuším byl poškozen hmyzem.Stromek je ještě v mé miniškolce, zvažuji zda ho ještě rok nechat a dát mu šanci.Martin |  |
 |
|
|
|