|
Krokus, 26.2.2008 To také určite jde, ale musíte k tomu dodat,že na tom balkoně nemůže zůstat přes zimu, pokud bude v tom plastovém květináčku v kterém jej paní určitě koupila.Tužší zima a cibulka vymrzne, není tak chráněná jako v zemi.V tom případě do chladného ale... celý příspěvek > |
 |
Krokus, 24.2.2008 Tak vyzkoušejte nechat krokusy odkvést pak je zalévat jen aby zemina nevyschla jestli máte balkon, po zmrzlých ven zalévat málo, nechat cibulky zatáhnout, vyjmout,očistit a uložit třeba v papírovém sáčku do tmy.Do podzimu třeba najdete někoho kdo si... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Balkon na východ, 24.2.2008 Souhlasím. Ještě hlíznaté begonie, netykavky, ty ale nemají rády déšť, lobelky, okrasný tabák a nebo hortenzie v květníku. Určitě pro svůj balkon najdete to pravé. |
 |
Narcis - sázení, 24.2.2008 Nebojte neuhynou. Hlavně je nedávejte k radiátoru, nechte je na světle teplota 10 až 15 stupňů, přiměená zálivka a až odkvetou zalévejte jen tak aby zemina nevyschla, Já je po zmrzlých dala ven i s květníky a počkala až listy zežloutnou, pak jsem je... celý příspěvek > |
 |
cestrum - kladivník, 9.2.2008 Dobrý den prosím o radu. Dostala jsem vzrostlé Cestrum asi 1.5 m, teď je v zimoviišti a celkem se mu daří, ale nevím kdy stříhat a jak. Kvete na letorostech nebo na víceletém dřevě? Máte-li někdo zkušenosti s touto rostlinou napište prosím, předem... celý příspěvek > |
 |
pokojové květiny, 7.2.2008 Tak já na jižním okně mám trnovou korunu - euphorbia milii - a je nádherná. Kvete a kvete jen asi měsíc si dala pauzu a zas je plná květů. A ještě Adenium - pouštní růži - ta jižní okno přímo vyžaduje. |
 |
pampová tráva, 6.2.2008 Dobrý den, mám vysazenou tuto trávu a nevím jestli ji mám ostříhat úplně celou na výšku 20cm a hlavně kdy? Může mi někdo poradit?
Děkuji Hana |
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 5.2.2008  To bílé co máte na květináčích je určite vodní kámen. ten problém mám také.Je to tvrdou vodou s vysokým obsahem vápníku. Aspoň trochu pomáhá nechat vodu odstát několik dní a také ne všechny květiny vápník tolerují |
 |
brest, 21.11.2007 Pozna niekto Turkmensky brest? Ulmus pumila celer |
 |
Jaká odrůda ořešáku do vyšších poloh, 14.2.2007 Dobrý večer-náhodně pročítám že host výše nademnou se zminuje o ořechu s červenými jádry.Tento zminovaný ořech mám v sadě který jsem zakoupil před 5lety.Stromek je mladý-rodí zhruba druhým rokem,výška asi 4metry.Sklizen necelé 3kg.Nadmořská výška je... celý příspěvek > |
 |
|
 |
žampiony, 14.2.2007 Dobrý den-mám naprosto stejný dotaz jako pí.Ivana.Koupil jsem domek který má nádherný vejký sklep(kamenný)kde je vlhko(kape voda ze stropu)a zhruba 10stupnů C.Je prázdný a napadlo mne že bych pěstoval alespon žampiony pro svou potřebu ale také i pro... celý příspěvek > |
 |
Vysokokmen, 14.2.2007 Dobrý den p.Vysloužil.Můj strýc i děd měl právě tyto odrudy na zahradě-ovšem dle slov mého strýce nešlo po pokusech naroubovat na jiný strom.Zda opravdu máte obě odrudy -v nejbližší době se s Vámi spojím na Vaší em.adrese.Děkuji-s pozdravem Kamil |
 |
Vysokokmen, 13.2.2007 Dobrý den-sháním velmi staré odrudy jabloní-Gráštenské a Oldenburg.Je možné tyto odrůdy ještě sehnat?Děkuji Kamil |
 |
popraskaná kůra, 13.2.2007 To nevím-mám stejný problém a navíc mi stromek velmi málo plodí-asi půjde ven. |
 |
Postřik na květopasa, 13.2.2007 Host předemnou má zajímavý názor.Však já stříkám asi 15-10dní před plným rozkvětm a to opakuji asi po 4 dnech.Takže stříkám vesměs 2krát.stříkání v květu už dle mého názoru nemá na květopase ani vliv-nic nezachráním.spíše popálím květy které stejně... celý příspěvek > |
 |