|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 13.3.2015 Tak já už letos definitivně ukončila vysévání...
Letos to tedy budou-Taiko, Black Cherry, Bibi,Krošečka Havrošečka, Goldkrone,Black Cherry, Start,Zlatava, Corsaro,Pražské dlouhé žluté, Paprikové,Black Ethiopian, Negro Almeria, Gigante Castilla,... celý příspěvek > |  | Lilek borůvkovitý S. scabrum Chichiquelite, 11.3.2015 No mě to zajímavý nepřipadá, je to prý prudce jedovaté, ještě aby to doma někdo omylem snědl.Śkoda místa. |  |
|  | Paprika, Česká raná - znáte?, 25.2.2015 Ty barevné modré a mramorové jsou Kamínkové, ty červenobílé Jing jang nebo čočkozazol, podle toho, jestli jsou keříkové nebo popínavé.Taky mají Holubičí/ modré/,a sposty jiných, hnědé,černé, vše mají na stránkách. |  | Paprika, Česká raná - znáte?, 24.2.2015 Pro p.Veroniku: proč si neobjednáte semínka přes Gengel?Nemají sice českou ranou, ale mají Severku, Moravskou,Bulharskou žlutou, spousty rajča, okurků,dýní atd, i ty nádherné barevné fazole keříkové i pnoucí.Uzávěrka byla tuším včera... objednání s... celý příspěvek > |  | Paprika, Česká raná - znáte?, 24.2.2015 Víte, ono ten kurz stojí pár tisíc korun, plus benzín, jídlo,ubytování... ty nejsou v ceně.Myslím, že by vás ta semínka přišla pěkně draho, pokud ovšem nemáte kurz zájem navštívit z důvodů získání i jiných informací.Já osobně nemyslím, že... celý příspěvek > |  | Paprika, Česká raná - znáte?, 23.2.2015 taky mne zaujala na stránkách potravinové zahrady-chtěla sem měnit ale pěstitel nic nemění ani neprodává... tak smůla.Vypadá velmi dobře.No musím se spokojit s tím co mám-není toho naštěstí málo. |  | Krošečka Havrošečka a Japonskij Trjufel, 21.2.2015 Jaké zkušenosti máte s těmito odrůdami.Chu´t, rannost,plodnost atd... |  | Výsev prepoľné pestovanie, 20.2.2015  dávám také okolo 10.1. a ven normálně půle května.Přerostlé je určitě nemívám.
|  | Papriky 2015, 16.2.2015 ach jo... nač to dělat jednoduše, když to jde složitě.V těch mini pařeništích se sráží vlhko, takže pro padání klíčních rostlin jako dělané.Docela se divím, že za to někdo dá ty prachy.Pro příště sbírejte kelímky od jogurtů, dejte je na tácky,... celý příspěvek > |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 3.2.2015 mluvila sem o podstatné části vámi jmenovaných odrůd-věděla sem, že budete vzápětí jmenovat tyto.Ten zbytek, Býčí srdce, Black Krym, Green zebra, Tigerella,o biftecích nemluvě nějakou odolností neoplývají, ba naopak.Co se týče divokých rajčat, tam je... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky 2015, 3.2.2015 přesně tak, obyčejný výsevák, já nic nenamáčím, pouze vyseji semínka, dám do místnosti 23 st, hodím přes sadbovače igelit a do týdne hotovo.Žádné obstrukce s tím nedělám-už mám 200 sazeniček a prvních pár odrůd sem dnes přepikýrovala Moravská ovocná,... celý příspěvek > |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 3.2.2015 přiznám se, nevím o jaké odolnosti proti chorobám píšete, podstatná část odrůd, která uvádíte nemá žádnou odolnost proti nemocem. |  | Vhodná keříčková odrůda rajčat do nádob, 3.2.2015 no tak sem se teď zasmála... předchozí příspěvek mne také docela pobavil.Pro V.L.- velmi trefná odpověď.
Bohužel není každý rok posvícení-lonský rok za nic nestál, to se stává-příroda má své plány a holt co naděláme.Bylo méně rajčat, ale... celý příspěvek > |  | Papriky 2015, 1.2.2015 Tribelli není odrůda, ale obchodní značka.Na stránkách Enza Zaden jsou informace o pěstovaných hybridech.Papriky ze semen z koupených plodů mne nikdy nezklamaly./ale mám na mysli ty ve tvaru klasické papriky, či volského rohu-ne ty bańaté./ |  | Rajčata pro sezónu 2015, 29.1.2015 Jak jste již zjistil, tak některé tyto odrůdy asi pěstuje předeším p.Kvapil.Bramborové a Hanácká hruštička /název byl původně jiný/dostal od nějakých starších pěstitelů/ druhé jmenované sem měla od něj slíbeno-výměnou, loni /ale bohužel neklaplo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|