|
Příspěvky uživatele - 23.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Střih jabloně - je správně?, 13.5.2013 Sice nejsem přímo odborník, ale přerouboval bych to ze 2 důvodů (pokud se nejedná o nějakou superskvělou srdci blízkou odrůdu, kterou by chtěl zachránit):
zapěstovat z množství obrůstajících vlků pěknou korunku je poměrně pracné, zachraňoval... celý příspěvek > |  | Střih jabloně - je správně?, 13.5.2013 Možnosti vidím 2 - buď je 25.2 tím, kdo řezal nebo nechápe principy řezu, který je zcela špatně |  |
|  | Oleandr skvrny na listech, 10.5.2013 já bych skoro tipoval na popálení od sluníčka - nedal jste ho ven? Rostliny si po zimě v šeru musí na slunce zvykat tak, jako člověk. Pokud nedošlo ke změně stanoviště, zkusil bych nějaký fungicid.
Daník |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 3.5.2013 no pokud použijete výluh z vajglů, bude tam spousta polyaromatických uhlovodíků, které jsou karcinogenní zcela jistě |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 3.5.2013 "Proč tam není uvedena celá kompletní pravda?"
Možná... proto, že kdyby si šel důchodce koupit postřik na zdravá jablíčka pro vnoučata a dočetl by se, že vnouček dost možná nebude mít děti, protože bude mít nepohyblivé spermie, těhotné dceři se... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 2.5.2013 Rozhodně nechci polemizovat o tom, že se spousta chemie dostane do našeho organismu z kupovaných potravin, ale i dalších zdrojů. Jen si myslím, že je zbytečné tuto kumulativní zátěž zvyšovat nesprávnou a často nadbytečnou aplikací chemie na vlastní... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 2.5.2013 Já se připojuji k tomu málu pisatelů, kteří omezení vítají. Pesticidy jsou obecně nadužívány nebo často používány zbytečně. Lze připustit určitou míru jejich nezbytnosti, především u malopěstitelů jsou však často používány nadbytečně, nevhodně, dílem... celý příspěvek > |  | Stříhání stromů, 23.4.2013  joj, tož to já bych řezal a ohýbal o 105, druhým rokem žádnou houštinu neberu, cíl mám zapěstovat silné kosterní větve.
Nevidím sice přesně kam prostorově větve směřují, ale takhle nějak bych to cca viděl: modré šipky směr ohnutí závažím, červené... celý příspěvek > |  | Střih jabloně - je správně?, 15.4.2013  Navážu na svůj příspěvek výše (73.186), omlouvám se zapomněl jsem podpis a heslo do loginu.
Z diskuze je zřejmé to, co je vidět v našich zahradách - možností jak ořezat stromy je stovky, správných jen pár.
Především než vezmu pilu, je kromě... celý příspěvek > |  | Proč rezaví thuje?, 18.9.2012 sucho?
Molovku bych vyloučil - je to moc pravidelné, tak buď fyziologické problémy (sucho x nedostatek nějakých látek) nebo nějaká choroba. Ještě bych zkusil zálivku a postřik proti houbovým ch. |  |
|  | Identifikace kaktusu, 18.9.2012 Cereus peruvianus f. monstrosa |  |
 |
|
|
|