|
Příspěvky uživatele - 138.131
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2016, 1.12.2015 Tak já sem loni dávala papriky 10.1.,docela mi to vyhovovalo, zvlášt u pozdnějších odrůd, ale i papriky dané z dosevu o něco později byly srovnatelné.Skutečně ten výsev zkraje února je plně postačující.Já ovšem jistě z nedočkavosti začnu zas tak brzy... celý příspěvek > |  | Papriky 2016, 30.11.2015 tak semena přišly, takže sem to rozšířilo o Marconni Rosso, Quadrati d Asti Rosso, Otík,Ornela, Barča,Vlasta, Pralinka,chilli neskutečného množství, z kterých sem vybrala několik druhů Jalapeňo,Jalahot, Pimiento de Padron.Ale tím pádem moje chilli co... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2016, 17.11.2015 u nás je Start oblíbený už roky-letos dám ale Tornado, nebot sem zjistila, že mám koupená semena, uplně sem na ně zapomněla.Tak letos kvůli místu Start vynechám.Nebo to nějak podělím.
|  | Papriky 2016, 17.11.2015 Tak téma o pěstování rajčat na novou sezonu už tu máme, takže ted nezbývá než nezapomenout na další oblíbenou zeleninu-papriky.
U mne to další sezonu budou:
Moravská ovocná, Česká raná, Pimiento Najerano Rojo, Corno di Toro Giallo, Corno di... celý příspěvek > |  | Rajčata 2016, 14.11.2015 tak ten Sonet vypadá velmi dobře, já pěstuju Start f1 už roky, ale možná je čas na změnu... jakou mají chut, jaká je ranost?
|  | Rajčata 2016, 11.11.2015 pro p.Vladimíra
díky za info o Banana Legs, určitě je budu chtít vyzkoušet.Překlad sem pochopila v pohodě, bohatě mi to stačí takto. |  | Rajčata 2016, 11.11.2015 Tak to mě by možná chutnaly, mám žlutá rajčata ráda-jak sou ty Banana Legs velká-jaký typ listů mají? |  | Rajčata 2016, 11.11.2015 taky by se mi líbily, ale myslím, že jsou pozdnější... |  | Rajčata 2016, 11.11.2015 Tak konečně i já přispívám svou troškou do mlýna...
Letošní sezona byla velmi úspěšná, spoustu odrůd, které sem pěstovala letos, bych chtěla mít i příští rok.Jsou to Skvrnitý říman, KBX,Corsaro F1,Cherokee Purple, Negro Almeria, Zamorano,růžový... celý příspěvek > |  | Fotky dýní a vaše zkušenosti s pěstováním, 3.11.2015 Loni sem zkoušela i Hokkaido, a bylo kandované ještě lepší než Goliáš, ze kterého obyčejně toto dělám. Kateřina Š. |  |
|  | Fotky dýní a vaše zkušenosti s pěstováním, 30.10.2015 skutečný proces kandování trvá několik dní-nejméně 7-10.Začínám tak, že připravím základ jako na kompot, opravdu hodně osladím, přidám krájené citrony, kys.citronovou.Svařím do sklovata a nechám vychladnout.Každý den pak dále doslazuju, předtím... celý příspěvek > |  | Dýňoviště 2015 + 2016, 11.10.2015 já sem měla letos nejplodnější proužkovaný Tapír. |  | Sklizeň 2015, 7.10.2015 Ano, je to velmi užitečná odrůda, letos sem měla 7 rostlin plus 3 na semeno.
Opět byla velmi pěkná úroda stejně jako loni.
Jinak můžu ještě doporučit, kdo má rád žlutooranžové plody Corno Di Toro Giallo, obří plody, vysoká plodnost. |  | Sklizeň 2015, 5.10.2015  a já posílám fotky některých plodů už z končící sklizně |  | Dýňoviště 2015 + 2016, 5.10.2015 rozřízla sem jeden málo zralý plod-byl už docela oranžový-chutná to jako máslová dýně, ale tím že nebyl zralý, tak to není tak sladké-pod maso OK, včera sem pekla kohouta na víně a půlku tam nakrájela.Chutnalo mi to.
Zítra zbytek nakrájím na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|