|
Příspěvky uživatele - 111.251
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špatný kvas, 2.9.2014 Děkuji za odpověď, však jsem si nadával do všeho možného... jen mě napadlo, jestli se nemohlo zkazit to první částečně zkvašené ovoce. |  | Špatný kvas, 2.9.2014 Zdravím, mám problém, měl jsem bečku 50L, kterou jsem během 1 týdne doplnil po vrch mirabelkama a chtěl přenést, přitom se mi ulomilo ucho od bečky a ta pádem na beton u dna praskla. Jednu prasklinu jsem našel a zalepil, ale nevšiml jsem si... celý příspěvek > |  |
|  | Pálení špendlíků, 12.8.2014 asi jsem nepochopil Váš příspěvek, ale kdyby jim šlo o množstevní zisk, tak by mě se 75l kvasu s úsměvem poslali domů - můj dotaz směroval k tomu, že jsem od nikoho jinýho neochutnal, tak to nemůžu porovnat |  | Pálení špendlíků, 10.8.2014 Zdravím pánové, pálím špendlíky čtvrtým rokem a v podstatě to dělám podobně - taky cukr rozmíchávám v 10l vody, dávám odhadem 3/4 kg cukru na 50l kvasu a v palírně mi loni řekli, že by víc nedali, vypálil jsem z 75l kvasu 4,2l pálenky 52%(pro mou... celý příspěvek > |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 8.5.2013 Ještě doplňuji - kromě motoru je to český výrobek? |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 8.5.2013 Díky za tip, o této značce se dozvídám poprvé, vypadá zajímavě. Máte s ní někdo zkušenosti? |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 8.5.2013 Děkuji za rady, vůbec mě nenapadlo sledovat, jestli jsou ložiska na všech kolech, ale abych ještě upřesnil, před domem a dvorek jsou rovné a pěkná tráva, ale zahrada je právě to horší, tam to opravdu nemusí být na jedničku, klidně na nejvyšší střih.... celý příspěvek > |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 8.5.2013 Děkuji za radu, ještě bych se chtěl zeptat jaký výkon sekačky s ohledem na plochu |  | Sekačka na plochu 1400 m2, 7.5.2013 Rád bych pořídil sekačku na plochu 1400 m2, plocha je sice rovina, ale hrbolatá, hodně drnů, krtince, mraveniště. Líbí se mi Al-ko 51 BR, dražší si nemohu dovolit. Je to dobrá volba? |  | Oleo-mac Sparta 25T - otáčky, 5.7.2012 Taky několik let používám křovinořez bez problémů, až letos asi po cca 20 minutách používání mi po puštění páčky plynu zůstává motor v otáčkách. Když jsem potom zkoušel promáčknout plyn, jestli otáčky nespadnou, tak se motor jakoby začal přehlcovat a... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|