Příspěvky uživatele - 214.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrana stromků v zimě před okusem zvěří, 28.10.2007
Arbosol, snad jsem ten název nezkomolil, normálně bývá na dědinách v obchodech a viděl jsem to i v Baumaxu.  Lepší, než omotávat stromky něčím,  je to králičí pletivo, takové ty náhradní varianty jako papír, tkaniny apod zvířata... celý příspěvek >
past na myš, 28.10.2007
U nás na dědině v obchodě, mají tam směs od rohlíků přes past na myši a cement po roury od kamen.
Modrý cypřiš, 27.10.2007
Můj názor je ten, nechci vás strašit, ale jestli jste ty stromky zakoupila z těch palet, co bývají v Baumaxu apod, že vám těch stromků moc nepřežije. Moje zkušenost je ta, že zůstal jeden z deseti. A podobnou zkušenost mají i někteří naši známí.... celý příspěvek >
Kdy sekat trávník?, 27.10.2007
Jestli máte trávník, který jste ještě nesekal, a vzhledem k tomu, že už bude listopad, já bych na vašem místě už letos sekání trávníku neřešil.
Jak začít se zahradou - s trávníkem?, 26.10.2007
Mě by zajímalo, jestli se opravdu najde někdo, kdo si pořídí zahradu a pak si ji kompletně vytráví nějakým jedem. Já jsem si dosud pořídil dvě zahrady, jedna z nich byla kompletně zarostlá kopřivami, na druhé byly taky části zarostlé nějakými... celý příspěvek >
Čím obalit před zimou kmínek broskvoně?, 26.10.2007
Přiznám se, že nemám žádné teoretické znalosti o tom, kdy se má sadit broskev. Přesto jsem jich pár na zahradu vysadil a teď nevím, jestli to bylo na jaře nebo na podzim, ale najisto mi žádná první rok neodešla. Proto pokud bych ji nyní viděl ve... celý příspěvek >
Snad sa prijali..., 20.10.2007
Mě se zdá, podle fotek, že to nejsou túje, ale nejsem si úplně jistý. Nicméně tyto jehličnany jsem tam taky nakoupil loni na podzim, přes zimu to vypadalo, že se ujmuly, ale na jaře všechny až na jeden uschly. Současně jsem tam nakoupil i túje a ty... celý příspěvek >
Poradí mi někdo?, 14.10.2007
U nás zemědělci včera seli obilí, jestli se oni nebojí, že jim pole vymrzne, nebál bych se ani já, že vymrzne tráva. Jiná věc, je ta, že stejně bude do jara chodit po blátě, protože i když tráva vzejde a vyroste nebude to trávník ve smyslu, že po něm... celý příspěvek >
Grilování - uzení, 10.10.2007
O kousek víš jsem psal, že topím nerozštípanými jablonovými špalky, i s kůrou, takže s tím mám dobré zkušenosti. Můj děda topil v udírně vždy  švestkovým dřevem, prý je nejlepší. Ale když není, tak je dobrá i jabloň.Takže topení ovocným dřevem... celý příspěvek >
Volně rostoucí živý plot, 30.9.2007
Já jsem podobnou situaci před lety řešil tak, že jsem vysadil to, co bylo po ruce, případně co se mi podařilo uloupit v blízkém lese,  takže v něčem co by se dalo vzdáleně nazvat živým plotem mám vysazeny trnky, lísky, janovce, břízy, lípy,... celý příspěvek >
udírna na zahradě, 21.9.2007
Ovšem na uzení je nejlepší ta dřevěná bedna, uzené s ní má úplně jinou lepší chuť než uzené z udírny zděné, která více peče než udí.
breza, 12.9.2007
Dá se to, já jsem přesazoval i větší břízy, počkejte až jí opadá listí, asi by bylo dobré ji pak i trochu prostříhat.
Kopřivy, 24.8.2007
Já jsem před lety koupil chalupu s podobnou zahradou, vypadalo to na samé kopřivy, ale když jsem to od jara sekal, kopřivy samy zmizly a už první léto tam byl celkem ucházející trávník.
jak se zbavit krtka, 6.8.2007
Máme fenku bígla, ta koždoročně uloví pár krtků. Má to ale jednu nevýhodu: hrabe. Takže když nám zahradu nerozryje ktrek, rozhrabe ji bígla.
Jak na travu v travniku?, 6.8.2007
Takzvaný pěstěný távník je dobrý akorát pro troškaře co mají pár metrů trávníku. Chtěl bych vidět jak lezete po kolonou s lupou v ruce po mé půl hektarové zahradě a zkoumáte, která travička je pýr, abyste ho mohl pinzetou vytrhnout.... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika