|
Příspěvky uživatele - 214.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pro Ferdu, 26.2.2008 Moje Beruška mě pořád přesvědčuje, že jsem zahradnický guru, mně se dlouho nezdálo, že by tomu tak bylo, ale teď mě ta moje Beruška přesvědčila, že opravdu jsem moc dobrý. No a znáte to, manželku vždycky nakonec musíte poslechnout. |  | Vypalování trávy, 25.2.2008 Pokuty se nebojte, když vás chytnou, tak musíte tvrdit, že vy jste to nepodpálil, že vy jen hasíte. A až toho co to podpálil chytnou, že mu pazoury zpřerážite. |  |
|  | Maximální zvedací síla 3300x610 (Nxm), 25.2.2008 Sice nemám tušení co znamená ta maximální zvedací síla, ale vím najisto, že 3300N odpovídá asi 330 kg (přesněji 3300 : 9.81). |  | pocurana tuje, 25.2.2008 Možná tu tůjku ani nemusíte hnojit, pes ji přece pohnojil dost. :-))
Možná by bylo lepší okolí pořádně prolít vodou. |  | Švestka, 23.2.2008 No myslím. Že řezem se červivosti ani mšic nezbavíte. Proti červivosti by asi pomohl postřik proti pilatce, stříkáte proti ní? |  | Natírání kmenu vápnem, 23.2.2008 Kupte si ve stavebninách vápenný hydrát, to pak rozpustíte ve vodě v kýblu nebo v sudu. Ten už nedělá takové problémy při míchání s vodou jako pálené vápno.
Jinak ani to hašení páleného vápna není takový problém, toho můžete najhasit jen... celý příspěvek > |  | oresak odpuzuje blesky?, 22.2.2008 Ano, tak nějak to bude, a tráva pod ořechem roste v pohodě. |  | oresak tahá vodu ze studny, 22.2.2008 S tím taháním vody ořešákem to nebude tak žhavé, máme starý velký ořech hned vedle studny, a s vodou jsme nikdy problém neměli, fakt je, že studna je přes 15 m hluboká, a ořech asi tak hluboko kořeny stejně nemá. |  | oresak odpuzuje blesky?, 21.2.2008 Na vlastní oči jsem viděl, jak blesk uhodil do břízy stojící vedle domu. Kmen břízy rozštípl napůl, v domě rozbil pár oken a zničil nějakou elektroniku (televizi, magnetofon...). |  | Zkušenosti s teleskopickými nůžkami, 18.2.2008 Teleskopické nůžky začala používat moje 68 letá matka a moc si je chválí. Ve svém věku si netroufá používat žebřík a s těmi nůžkami dosáhne na hodně míst ze země. |  |
|  | Kořeny šeříku, 18.2.2008 Náš šeřík to dělá taky, tak přemyšlím, že bych půdu v okolí zalil pořádnou vrstvou betonu a nechal trčet jen kmínek, ale zatím nevím, mám dojem, že by to vypadalo dost blbě. |  | Smrcky na zivy plot, 17.2.2008 Nevím odkud jste, možná jste nikdy nebyl v lese, možná jste od někud z nížiny, kde v lese náletové smrčky nejsou nebo jsou rozptýleny daleko od sebe, ale už v lesích v podhůří Beskyd nebo v Hostýnských vrších rostou často náletové smrčky... celý příspěvek > |  | potřebuji poradit, 17.2.2008 A co třeba ptačí zob? Když si během března dubna někde opatříte větvičky ptačího zobu, můžete je zapíchat do země tam kde chcete mít živý plot. Ujímají se skoro všechny. Ptačí zob se na rozdíl od smrku dá libovolně přistřihovat nebo ho nemusíte... celý příspěvek > |  | Poraďte co to je, 13.2.2008 Jestli vám vadí holý kmínek, můžete šefleru klidně pokrátit, ona obrazí a bude jako nová. |  | stříhání habru - kdy?, 11.2.2008 Proboha a co tam chcete stříhat? |  |
 |
|
|
|