Příspěvky uživatele - 21.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní traktor Castel Garden XT190, XT220, 4.7.2014 Obsahuje fotku
Mám taky xt220hd a dělá mi to taky hlavně po delším odstavení bude to souviset s dodávkou benzínu když to nechám 5 minut běžet na sytič přestane to zdechat... Ale trápí mě jiná věc s převodovky teče olej a to docela dost nádobka do dvou dnů je... celý příspěvek >
Clematis montana bílý, 2.3.2014
také já jsem podlehla kouzlu clematisů, mám jich několik, mám chalupu v okrese Frýdek-Místek a tady hodně prodávají zahradníci z Polska, mají velký výběr clematisů, rovněž montana bílý i růžový, koupila jsem si ho několikrát, ale bohužel mám pocit že... celý příspěvek >
Materiál na stavbu konstrukce skleníku, 2.3.2014
mám záměr koupit skleník 3 krát 2 metry ze skla, chci k tomu podezdívku, zaujměl mě názor, že podezdívku lze vytvořit ze ztraceného bednění. je mož né připojit nějakou fotografii, případně uvést, v jaké šířce lze koupit toto ztracené bednění aby bylo... celý příspěvek >
Skleník ze skla nebo polykarbonátu?, 2.3.2014
prosím o radu, jaký základ musím nechat udělat, když si chci koupit skleník ze skla od družstva Dolní Újezd, velikost 3,10 krát 2,58, měla jsem polykarbonátový pouhé tři měsíce, o vánocích ho vítr totálně zničil, už to nechci víc zažít.  pod... celý příspěvek >
Alstromeria, 23.2.2014
děkuji za odpověd, ta vaše kytička je krásná, ale tu co nabízejíí v Lukon glads je vysoká 90 cm, takže asi spíše vhodná pro řez, na internetu píšou, že pokud je teplota přes 20 stupňů, že ani nekvete. ale pokud bych někde viděla takovou nízkou, jak... celý příspěvek >
Lilie, 16.2.2014
děkuji za rady, v semenářství bohužel nic na moření lilií neměli, ani sulku ani kuprikol, snad mi to objednají. budu objednávat lilie od Lukon Glads, mám od nich nízké lilie, moc hezky kvetly, nechávám je v květinářích pod smrkem venku a nevymrzly a... celý příspěvek >
Lilie, 9.2.2014
pěstuji převážně nízké lilie do 50 cm, ty se mi docela dobře množí. letos bych si chtěla objednat vysoké lilie "orientpety", chci si je přichytit k plotu, vybrala jsem si lilie, které voní, např. Robert Griesbach nebo Scarlet delight, zajímalo by mě,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika