|
Příspěvky uživatele - 148.81
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Gardena vs. ostatní značky, 9.7.2014 2 ibc kontejnery, sudove cerpadlo(asi gardena 4000/2classic) a 35 metrů hadice. |  | Gardena vs. ostatní značky, 9.7.2014 Zdravím všechny, značka Gardena se mi velice líbí, ale bohužel cena je poněkud vyšší. Víte o nějaké další značce, která na tom bude podobně s kvalitou a bude za příznivější cenu? např. v bauhausu jsem viděl značku Neptun. Mám v plánu si koupit... celý příspěvek > |  |
|  | Čerpadlo na dešťovku na zalévání, 27.6.2014 Dobry den, koupil jsem čerpadlo Malyš 1NG. jakou mi poradíte koncovku na hadici.nemusí mít x modu stačí mi klasicky rozstřik na zalévání a druhý mod normalní proud, kdyby byla mlha, byl by to bonus navíc. je možné k mému čerpadlu připojit něco... celý příspěvek > |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 16.6.2014 uznávám, že pravděpodobnost, že by sem zavítal někdo kdo dělá bio brambory na 20-30h je malá, ale za zeptání nic nedám ;-)... dnes jsem volal do biocontu a od 1.6. (na stránkách to ještě nemají) prodávají i balení po 50 ml. za cca 150,-... celý příspěvek > |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 16.6.2014 To mě taky, ale pokud pár dnů vynecháte, tak se to rozjede už moc. A neumím si moc představit ruční sběr na větší ploše. Zkoušel tady někdo Neem Azal T/S? třeba by mohl napsat svoje zkušenosti. |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 16.6.2014 já napsal o tom co tady už někdo zkoušel a fungovalo mu to. a ja to vyzkoušel a nefungovalo to. ja newim proc je tolik lidi proti čemukoliv co ma pred nazvem bio nebo eko. |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 16.6.2014 nejde o to eko super bio deluxe. jde o to vyzkoušet a zkoušet dál. Musí být i jiná cesta. jen je horší najít cíl. treba na stromy jsem jeste nepouzil zadnou chemii, vystacil jsem si prave s biobitem, PREV-B2, Biotan a lepove pasky proti mravencum +... celý příspěvek > |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 16.6.2014 četl jsem si tady na foru, ze to nekdo zkousel a zabralo to. davalo mi to smysl, protože mandelinky po vylihnutí z vajicka, je taky tak trošku housenka :-) mám ještě jeden typ. prý funguje výluh z listů tabáku.slyšel jsem, že neředěný výluh.což se mi... celý příspěvek > |  | Jak na Mandelinku bramborovou?, 16.6.2014 Přidám svoji zkušenost.Vyzkoušel jsem výluh z kopřiv. 10 dnů starý.Bohužel na mandelinky to nezabralo. O dva dny později jsem zkusil Biobit XL, take bohužel nic. Byl jsem donucen použít Calypso. Sice nerad, ale nemohl jsem jinak. Do druhého dne... celý příspěvek > |  | Chemstop, 2.6.2014 Dobrý den,
zajímalo by mne, jak rozpouštíte chemstop.
Já to zkoušel včera(asi 3x) horkou vodu z rychlovarné konvice jsem přelil do misky a do té pak vložil kelímek z chemstopem. Trošku se to lepidlo rozpustilo, ale ne tolik, abych ho mohl... celý příspěvek > |  |
|  | Typhlodromus pyri, 27.5.2014 Dobrý den, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s Typhlodromus pyri. Podle popisu co jsem si četl, to vypadá jako zázračné kouzlo.
Díky za info T. |  | Biobit, Madex, 27.5.2014 Jedna zásadní informace, kterou jsem se dnes dozvěděl, když jsem volal do Biocontu. Madex účinkuje pouze a jenom na obaleče jablečného. Neučínkuje na obalovače švestkového nebo jaký koliv jiný druh obaleče.Madex je účinejší než Biobit. Bohužel... celý příspěvek > |  | Biobit, Madex, 23.5.2014 Dobrý den,
jak by jste zhodnotil Biobit Xl, funguje to?je učinný? Přemýšlím o koupi.
Díky za odpověď. |  | Žloutnutí listů, 13.5.2014 Zdravím všechny,
máme doma na zahradě třešni (srdcovku). Už třetím rokem, cca začátkem května začnou žloutnout listy. To samé se děje u souseda na třešni, která je vzálená cca 20 metrů. Víte někdo čím by to mohlo být? Předem díky za... celý příspěvek > |  | Ponorné čerpadlo, 7.5.2014 Dobrý den,
sháním čerpadlo na zavlažování zahrady.zahrada je na rovině dlouhá 30 metrů.mam 2 ibc kontejnery, kdyz voda dojde, potřebuji ji přečerpat ze studny která je ve hloubce 3 metrů a vzdálená od ibc kontejneru cca 20 metrů.není problém pro... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|