|
Jalovec - choroba nebo škůdce?, 9.6.2018 Rzi využívají dvou hostitelů, jak zde bylo pěkně řečeno v předchozím komentáři. Opravdu se může jednat o rez hrušňovou, která využívá jako své mezihostitele jalovce. |
 |
Řetězová elektrická pila EMAK, 9.5.2018 Rozebrat a vyčistit pokud jste použil ekoolej zalepený |
 |
|
 |
Trativod ke kořenům stromků, 30.4.2018 Nevím jak z čov ale ze septiku takto táta odrovnal slušně velký strom třešně a to byl trativod cca 1,5 m od stromu Já bych se stromum vyhnul
Ale je to jen můj názor
|
 |
GTM GTC 36, 29.4.2018 Co do začátků Kvalitní olej na míchání směsi Osobně mám odzkoušen stihl červený na záběh 1:40 aspoň tři až 5 nadrží a řezat slabší pruměry nechat pilku vydechnout na volnoběh mezi řezy Pak teprve 1:50
Míchat vždy čerstvou směs jen to co... celý příspěvek > |
 |
GTM GTC 36, 26.4.2018 Náhradní díly třeba na webu i-les.cz. Dejte Foto budem tu všici moudřejší většinou se číny liší jen tvarem a barvou plastů.
|
 |
Bezin s primesi bio, 24.4.2018 Pokud do zahradní techniky použijete 95 přidejte stabilizátor paliva a máte po problémech S Vervou 100 neuděláte chybu při delších odstávkách se stabilizátor taky vyplatí a startování se i daleko usnadní |
 |
Oleo Mav GS 370 skusenosti, 22.4.2018 stihl Ms 181 vážící cca 5 Kg i s náplněma Nyní je v akci.
Mám ji 2 rokem zatím má za sebou cca 20 plnometrů Buk dub o pruměrech cca 25-35 cm šlape a není žádný problém
|
 |
Jiskření z lišty motorové pily, 22.2.2018 Proboha vemte kus kartonu sestavte pilu natočte a zkuste proti kartonu protočit pilu pokud se na kartonu objevuje stopa po oleji pila maže (samozřejmě stopa se objeví i když před sestavením namažete lištu a řetěz olejem.) Hloubka drážky v liště co za... celý příspěvek > |
 |
Husgvarna 136 po zahřátí motoru nestartuje, 20.1.2018 Dát novou svíčku a uvidí se |
 |
Nelze nastartovat motorovou pilu model 2115, 12.1.2018 Ne není měl by být na nádrži odvzdušňovací ventil |
 |
|
 |
Retezova pila Mountfield, 5.1.2018 Stačí si projet příspěvky a vše o Oleomac
|
 |
Otazka pro znalce homelitek, 4.1.2018 Pouze citovou a pro nějakýho sběratele nemá brzdu tím pádem na používání nebezpečná
|
 |
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 11.12.2017 Rozebráním a sundáním valce pily a manuální nebo chemické odstranění karbonu pak opětovné složení a seřízení pily což celé znamená servis
|
 |
HQ 450e vs STIHL MS 271, 10.12.2017 Řeknu to takto vzít pilu do ruky jak sedí někomu víc Husky jinému stihl Dalším kritérim je dostupnost servisu a hlavně kvalita servisu. Osobně se přiklánm k stihl všechny pily od stihl mají dva pístní kroužky a sedí mi v ruce oproti mé staré... celý příspěvek > |
 |
MS170, 26.11.2017  Ještě dodám důležité je ostrý řetěz a správně nabroušený řetěz na jakékoliv pile správná udržba pily atd. už sem viděl testy na joutube jak porovnávají pily a je to děs když tam trápí slapší pilu s tupým řetězem a to je 99% všech porovnávajících... celý příspěvek > |
 |