Příspěvky uživatele - 20.158

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačku Stiga nebo AL-KO?, 26.5.2014
AL-KO 5300 BRV má šasi hliníkové a vyrábí se pořád v Rakousku. Pokud máte zájem a možnost.  lze továrnu i navštívit a o výrobě tohoto typu sekačky se něco dozvědět - a ne jenom žvanit... 
Sekačku Stiga nebo AL-KO?, 26.5.2014
Také jsem vybíral sekačku kolem domku a dnes jsem spokojený s AL-KO 5300BRV. Je to vynikající stroj, který svými parametry odpovídá ceně. Pokud chcete lepší, připlaťte si - a je jedno jaká značka. Zásadní rozdíl mezi sekačkami se stejnými parametry... celý příspěvek >
Dakr FD-3, 4.6.2011
Nejcennější jsou podle mne názory a doporučení lidí, kteří se stroji skutečně pracují a hlavně umí s nimi pracovat a mají cit pro mašinky.  FD 3 mám také tři roky, sekám ročně 7-8ha. Sekačka pokud se s ním pracuje slušně, tak... celý příspěvek >
Dakr FD-3, 29.7.2010
Zdravím a jenom připomínku - nejedná se o konstrukční vady. Jinak souhlasím s trvzením, že stroj má sloužit bez uvedených závad, to by si měli prodejci uvědomit. Žádné dodo, jak se dříve stávalo. Používám FD 3 druhou sezónu a mám jenom kladné... celý příspěvek >
Dakr FD-3, 30.12.2009
Zdravím diskutující a dovolím si několik minipoznámek k dvoububnu FD-3. I když mi ještě slouží (a docela dobře) MF 70, rozhodl jsem se pro silnější sekačku.  Jsem víkendový zemědělec a také proto jsem se rozhodl pro nejbližšího... celý příspěvek >
Dakr FD-3, 10.1.2009
Zkušenosti asi zatím nemá nikdo (kromě výrobce). Řeším podobný úkol, novou sekačku místo MF 70 (jenom ta výměra je podstatně větší). Dnes jsem měl možnost si Panter FD 3 trošku "osahat" nasucho. Síla a zvuk motoru jsou impozantní. Jedná se... celý příspěvek >
4 X 4 proti malotraktoru, 3.1.2009
Uvažování o vraku je chrakteristické pro český i moravský živel. Ale vážněji - doporučuji a podporuji vlastní zkušeností pořízení užitkové čtyřkolky 4x4. Myslím ATV - žádné autíčka. Čtyřkolka umí v lese skoro všechno, na políčku si s ní hravě... celý příspěvek >
Mulčovač k sekačce MF 70 od firmy Jami - Vsetín, 19.1.2008
Pro sekání trávy v hoském prostředí používám MF70 s mulčovačem od fy JAMI. Samotný stroj MF 70 je prověřený a cenově odpovídá výkonu i způsobu použití. Přídavný mulčovač pracuje v šíři cca 53cm, což není závratné, ale odpovídá výkonu motoru. Ve... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika