|
Příspěvky uživatele - 154.21
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slozeni pudy ve skleniku, 20.1.2015 Dekuji za reakce, takze nejlepsi nejspis bude z jara pred sazenim to preleju horkou vodou a dusikate vapno pouziji az za rok, hnuj potazmo koblizky byli cerstve, poridili jsme si sklenik pro radost no byla by skoda zasadit a nesklidit kvuli nejake... celý příspěvek > |  | Slozeni pudy ve skleniku, 19.1.2015 Potrebuji poradit se slozenim pudy v novem skleniku.Vykopal jsem cca 0.5m do hloubky a dal jsem 0.2m ornice 0.2m konskych koblizek a 0.1m ornice je to ok? Mam to zrejt.Soused rikal ze ten hnuj spali koreny vsech rostlin?Jsek totalni zacatecnik.Dekuji... celý příspěvek > |  |
|  | Co to je za chorobu na broskovoni?, 1.5.2014  ještě detail |  | Co to je za chorobu na broskovoni?, 1.5.2014  Potřebuji poradit jestli je broskvoň ještě živá? Nebo co to je za nemoc, všechnz stromky kolem jsou ok zelené a tuhle jsem si všimnul že se jí nějak nechce a pupeny 85%má uschlé.
Děkuji za každou radu. Mišo Louny |  | Rajčata pro sezónu 2014, 16.3.2014 děkuji, Mišo |  | Rajčata pro sezónu 2014, 15.3.2014  Ahoj, potřebuji poradit, na fotce jsou moje první rajčátka, mám je zasadit hloubjej, nebo dát špejlie a vázat? děkuji |  | Padání listu na neznámé rostlině, 25.1.2014 dekuji |  |
 |
|
|
|