Příspěvky uživatele - 154.21

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slozeni pudy ve skleniku, 20.1.2015
Dekuji za reakce, takze nejlepsi nejspis bude z jara pred sazenim to preleju horkou vodou a dusikate vapno pouziji az za rok, hnuj potazmo koblizky byli cerstve, poridili jsme si sklenik pro radost no byla by skoda zasadit a nesklidit kvuli nejake... celý příspěvek >
Slozeni pudy ve skleniku, 19.1.2015
Potrebuji poradit se slozenim pudy v novem skleniku.Vykopal jsem cca 0.5m do hloubky a dal jsem 0.2m ornice 0.2m konskych koblizek a 0.1m ornice je to ok? Mam to zrejt.Soused rikal ze ten hnuj spali koreny vsech rostlin?Jsek totalni zacatecnik.Dekuji... celý příspěvek >
Co to je za chorobu na broskovoni?, 1.5.2014 Obsahuje fotku
ještě detail
Co to je za chorobu na broskovoni?, 1.5.2014 Obsahuje fotku
Potřebuji poradit jestli je broskvoň ještě živá? Nebo co to je za nemoc, všechnz stromky kolem jsou ok zelené a tuhle jsem si všimnul že se jí nějak nechce a pupeny 85%má uschlé. Děkuji za každou radu. Mišo Louny
Rajčata pro sezónu 2014, 16.3.2014
děkuji, Mišo
Rajčata pro sezónu 2014, 15.3.2014 Obsahuje fotku
Ahoj, potřebuji poradit, na fotce jsou moje první rajčátka, mám je zasadit hloubjej, nebo dát špejlie a vázat? děkuji
Padání listu na neznámé rostlině, 25.1.2014
dekuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika