|
Příspěvky uživatele - 224.52
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Letní jablka dozrávají, 6.8.2014 Milan ako sa Vám tento rok vydarila Kuresia. |  | Radosť, 6.8.2014 Tak nikto nemá túto odrodu broskyne kto by ju zhodnotil? |  |
|  | Bergeval Wawit - palmeta rez - haagska?, 6.8.2014 Takže je skorá, akú má chuť? V ktorej oblasti Slovenska ju pestujete? Ďakujem Vám za odpoveď. |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 13.4.2014 ano zaplatite nakladak a bager, vsetko za hubicku (netusite asi co to stoji) a potom zistiite ze ten il akosi nesplna poziadavky a preteka |  | Strupovitost, 13.4.2014 Myslim, ze mam na marhuly tuto chorobu - klasterosporiozu. Striekal som pocas kvetu proti monilioze, ale pravdepodobne prostriedky co som pouzil asi neucinkuju proti tejto chorobe. Myslim, ze to bol sporgon, dokonca som dal aj z hladiska dezinfekcie... celý příspěvek > |  | Jaké zvolit ponorné čerpadlo, 13.4.2014 Poznam viac ludi co maju cerpadla na prilis vysoky tlak. Znamy uz take menil, lebo sa mu po 5 rokoch pokazilo. Neviem, ci sa pokazilo kvoli vysokemu tlaku, ale ked ho kupoval, bolo riadne drahe. Pocas prevadzky mal rozne problemy. Nadaval, ale neviem... celý příspěvek > |  | Paradajky voľne vonku, 13.4.2014 Podla mna nie je dobre ich dat von do zeme. Neviem, ci v tychto teplotach je dobre ich mat aj pod krytom. Vobec im to neprospieva. Vidiet, ze chradnu, nerastu, ale preziju. Chapem tych co maju desiatky a stovky rastlin. |  | Vysokotlaký čistič Nilfisk, 1.4.2013 Dobrý deň, potreboval by som poradiť ak máte niekto skúsenosti s vysokotlakým čističom Nílfisk, konkrétne ma zaujal typ: Nilfisk E 130.2-9X-TRA. Alebo ak má niekto niečo podobné hľavne má zaujíma ako máte riešené napájanie vody, musí byť napojený na... celý příspěvek > |  | Mech na kompost?, 29.12.2012 okrem hliny, urychlovacov ci inych pridavkov to chce trpezlivost. Ak ste to zalozili tuto jesen, vpri nizkych teplotach kompost nepracuje |  | Hnojenie travnika, flasa s tekutym... a s pripojkou na hadicu, 2.7.2012 WOLF-GARTEN, H, hnojivo tekuté T-RG 24; Tekuté hnojivo ORGANIC POWER; SEDOSPRAY trávnik s aplikátorom, typ jar - leto, 500m² a mozna dalsie. |  |
|  | Voda v bazene bez chloru - zapory, klady, skusenosti, 24.6.2012 Ake mate skusenosti s inymi, nechlorovymi prostriedkami v bazene? Zaujimalo by ma, aka koncentracia kvarternych amoniovych soli, pripadne polykvarternych... sa v bazene pouziva.
|  | Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 4.6.2012 ..ono pozor s tymi hodnotami lc50 a podobne. To neznamena, ak mate taku koncentraciu latky, ze ryby ESTE nehynu, ze maju aj dobry zivot. Ak Vam 50 percent skape, znamena, ze tie co zostanu, maju trapenie a sto nasobne mensia koncentracia moze byt pre... celý příspěvek > |  | Hrušeň Bohemica, 28.4.2012 Bohemica je pravdepodobne najviac využívaným kultivarom vo veľkovýrobe v posledných rokoch. Sama je dobrým opeľovačom. Opeľovacie pomery však u nej nie sú dostatočne preskúmané. Zväčša sa uvádzajú ako vhodní opeľovači rovnako kvitnúca skupina -... celý příspěvek > |  | Vrúble pod mikroténom, 28.4.2012 Nebojte sa Peter, neuvaria sa. Jediné riziko je v tom, že pod vrúbľom v sáčku vyraší materská odroda a preberie iniciatívu namiesto vrúbľa. Treba vrúble pod sáčkami častejšie kontrolovať. P.S. Vodu do nich dávať nemusíte, skondenzuje v nútri... celý příspěvek > |  | Co vaše réva? (2012), 28.4.2012 Zdravím Vás Mirku! Bol som 2 dni vo Sv.Jure. Tam už je vinič vo vývoji oveľa ďalej. Plody marhúľ v dcérinej záhradke už majú na dĺžku takmer 3 cm. Stromy sú obsypané, neviem, čo budeme robiť s toľkou úrodou? Vyzerá to, že v tomto roku bude všetkého... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|