|
Příspěvky uživatele - 12.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejlepší uchovávání semen?, 12.4.2014 Díky, Mariku :-)! Tak semínka jsou už asi měsíc v lednici, kde také zůstanou a uvidíme, jaká bude v dalších sezónách klíčivost, neboť to bude trvat několik let, než je všechna vyseju ;-)... Přeji hodně radosti ze zahrádky :-)! R. |  | Nejlepší uchovávání semen?, 8.4.2014 Děkuji za reakci :-). Měla jsem je ve skříni na chodbě v igelitovém sáčku, teď jsem je dala do těsnícího plastového boxu a šupla do ledničky. Myslíte, že se neudusí? Právě, nakoupila jsem si různých rajčátek, tak aby mi vydržela ;-)...
|  |
|  | Nejlepší uchovávání semen?, 8.4.2014 Jaké máte tipy na nejšetrnější uchovávání semen, aby jim co nejdéle vydržela klíčivost? Poraďte, prosím! Bojím se, abych svá semínka nesprávným uložením předčasně nezničila :-/ |  | Toro - klíčivost, 8.4.2014 Já seju nejstarší semínka rajčat z r. 2012 a po 12 dnech ani ťuk , další jsem už před setím raději namočila, ale po 5 dnech taky zatím nic... nevím, co dělám letos špatně? Mám ještě čekat? Nebo že bych semínka špatně uchovávala? Měla jsem je v v... celý příspěvek > |  | Mac Intosh a Lobo, 12.10.2011 Zdravím
mám jabloň McIntosh na zahradě v Luhačovicích okr. Zlín - 300 m.n.m., na slunci, u domu. Krásné červené hodně šťavnaté jablka, sběr v září, vydrží do řijna. Myslím si, že stromek má rád slunné polohy. Spartana tam mám také, ale na severním... celý příspěvek > |  | Reference na firmu "stare odrudy" z Bojkovic, 12.10.2011 Dobrý den
zkušenost mám velmi dobrou. Mám od nich mj. třešeň Kordia (jde velmi dobře) a pár dalších stromků. Jelikož sám neumím roubovat, tak jsem dovezl p. Peškovi rouby na vypěstování stromků odrůd, které mám doma a potřebuji obnovit a nikde... celý příspěvek > |  | Durancie a šárka, 12.10.2011 Dobrý den
mám s duranciemi dost dobré zkušenosti - ale pozor na jednu věc - stromy jsou dost křehké a při velké úrodě se mohou lámat větve. Nutno dobře podepřít!!! |  | Vápno do kvasu, 5.12.2009 Pálím desítky let, ale o vápně ve kvasu jsem ještě neslyšel. Ale je docela možné, že rada se týkala neutralizace nového sudu, zejména z um. hmoty. tam během kvašení dochází k reakci alkoholu a povrchové vrstvy, takže výsledný efekt je cítit sudem. /... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|