 |
Příspěvky uživatele - 84.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata pro sezónu 2014, 7.2.2014  Má niekto osobnú skúsenosť?: Corianne F1 – typicky italské San Marzano rajče s nádherným rajčatovým aroma. Díky pevné dužnině se tento dlouhoplodý druh ideálně hodí k vaření a grilování. |  | Minimelon?, 29.1.2014  Dnes som natrafilna tento inzerát, ešte som o takom melone nepočul: Ponukam semiacka minimelonu... kludne ho mozete zasadit do kvetinaca... taha sa ako uhorka... pocet semiacok 5
|  |
|  | Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 27.1.2014 Přečtěte si toto vlákno.
|  | Množení sazenic rajčat řízkováním 2014, 25.1.2014 Podľa veľkosti kelímkov usudzujem, že ste ratlinky nestáčala do špirály, ani neohýbala do U. Budete ich ted aj naďalej držať na parapete pri izbovej teplote? |  | Moje nové tekvice 2014, 24.1.2014 Vďaka... a ako ten džús chutí? |  | Moje nové tekvice 2014, 23.1.2014 Pán kyprik, ako robíte ten džús? |  | Tekvice - recepty osobne odskúšané, 23.1.2014 Ja pridám zrejme notoricky známy recept na krémovú polievku z Hokkaida:
NA oleji usmažíme dozlata jednu stredne veľkú cibuľu(niekto dáva i cesnak, ja nie), pridáme Hokkaido (kľudne nakrájané i na väčšie kusy, len zbavené jadierok), posolíme a... celý příspěvek > |  | Tekvice - recepty osobne odskúšané, 23.1.2014 Ako prvý tu vádzam recept nie svoj, dala ho Renata Reniii do iného vlákna, akurát neviem, aký druh tekvice použila:
Dýnové lívanečky z Toprecepty
200g dýně,100ml mléka,100g hladké mouky,4 lžíce cukru moučka,2 lžíce oleje,4 vejce,1 lžička... celý příspěvek > |  | Moje nové tekvice 2014, 22.1.2014 Ďakujem za odpoveď, tá šupka ma nepotešila, tak Hokkaido ako aj Butternut majú šupku, ktorá zmäkne, takže je to jednoduchšie... Asi tu založím novú tému... Tekvice-spracovanie, konzervácia, recepty |  | Moje nové tekvice 2014, 22.1.2014  Toto sú moje nové tekvice, ktoré chcem tento rok pestovať a budem rád, ak mi niekto prispeje svojim názorom na ne, ak ich pozná... Podľa prečítanej diskusie Sweet Dumpling pestovala Renata Reniii a Musqueée de Provence bude iba iný názov pre Muscade... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata pro sezónu 2014, 20.1.2014 Pani Jiřina, ako by ste v prípade toho pestovateľa z SK s vytiahnutou rastlinkou pokračovala Vy? Viem, že predpestovávate na parapete, zrejme Vaše rastlinky budú plus-mínus podobné. Ja by som asi dobre polial substrát aby sa rastlinka ľahko... celý příspěvek > |  | Hrušeň písečná - sortiment a uskladnění, 19.1.2014 Zdravím :-) .myslíte p.Daňka? Hm, posledne som od neho bral do trnky naočkované nejaké zaujímavé kôstkoviny... ale žiaľ, iné drevo ako trnkové tam po necelých 2rokoch nevidím... |  | Ačokča 2013 - pre a proti, zástancovia a odporcovia, 18.1.2014 Pestoval niekto v r.2013 ačokču a s akým úspechom? Ja absolútna katastrofa, priesady su strašne krehké, predpestovanie a výsadbu prežila len 1 zo 7!!!...a bola neduživá... nič z nej nebolo... tento rok chcem skúsiť priamo... bez... celý příspěvek > |  | Rajčata pro sezónu 2014, 17.1.2014 skúste Previcur |  | Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 17.1.2014 Lunga di Napoli... minulý rok sa mi vôbec nevydarila, takže nemám ani semienka. Prosím, nemá niekto, hlavne z SK, semienka? Pošlite mi súkromnú správu, pretože keď sem dám mail, vyhodia mi príspevok ako inzerciu alebo reklamu. Ďakujem. |  |
 |
|
|
|