|
Příspěvky uživatele - 93.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
TK, TZ, MT, Holder, 7.4.2008 Od: Martin
Uvažoval jsem o čerpadl z v3s. to je docela silné. |  | TK, TZ, MT, Holder, 6.4.2008 Od: Martin
Prosím vás, potřebuji sehnat hyraulické čerpadlo nevíte kolik by stálo? |  |
|  | Dakr panter, dobrá volba?, 23.3.2008 Dakr je dobrá volba, mám lištovou sekačku lištu 120 a sekám stím svůj kopec a je to parada.Mohu plně doporučit. |  | Vari Honda IV., 26.2.2008 Tak to asi 100% není. Bylo to jedna ruka s vari. |  | Vari Honda IV., 26.2.2008 po rozpadu československa se odtrhli vari a dakr kdysi to byla jedna firma |  | Vari Honda IV., 26.2.2008 Rozhodně vari nemám lepší převodovku, nejlepší převodovku mám Agzat a poto Dakr neboď dakr také bere převodovky ze slovenska, varý má meně ušlechtilou ocel v převodovce, sám jsem je rozebral a viděl jsem rozdíl. |  | Vari Honda IV., 25.2.2008 Raději si kup Dakr, nebo agzat, vari nekupuj. |  | Robot Tip, 25.2.2008 No jestli by jste měl o něco zájem tak vám mohu poradit, mám zkušenosti s dakrem a jestli vás nepřesvědčí fotky co jsem dal na forum. Dakr, Agzat, Vari. tak se podívejte. |  | Dakr, Agzat, Vari, 24.2.2008 Mohl by jste sem dát prosím Vás fotky toho navijáku vašeho kámoše. Předem díky. |  | Dakr, Agzat, Vari, 24.2.2008 Ten naviják nemá chybu kdyby jse tam hodili nějaké převody což by nebylo těžké tak by to mohlo utáhnou i nějakou tu tunu. Nemohl by jste napsat podrobnější popis na výrobu? |  |
|  | Dakr, Agzat, Vari, 24.2.2008 To je jen topol, to nic neváží nedávno jsem to měl nabuchané dubem, a to jsem fotil až doma, jinak s tím vyjíždím pěkné kopce a někdy i dost rozmočené. |  | Dakr, Agzat, Vari, 23.2.2008  Kolik jsi myslíte že utáhnou takové jednoosé malotraktory dřeva. |  | Naviják na Vari, teru, dakr, agzat, 10.2.2008 To je dobrý nápad ale že to mám do lesa cca1Km tak asi by to trvalo než bych tam dojel, spíše uvažuji o malotraktoru TK |  | Naviják na Vari, teru, dakr, agzat, 10.2.2008 To jsem zkoušel, nejhorší je že ty převodovky jsou slabé. |  | TZ-4K-14, 8.2.2008 Já mám Dakra 6,5Hp ale je to slabé jak je mokro tak to hrabe a nejsou tam ani světla, nevíš můžeš na ten svůj stroj přidělat hydrauliku? |  |
 |
|
|
|