Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak zlepšit těžkou půdu?, 28.1.2015
Přeslička rolní je plevel, který miluje kyselou půdu, ale nemá příliš ráda půdu těžkou jílovitou. Takže povápnění bude asi na místě a dodání humusu (zelené hnojení, kompost, hnůj) jistě také.    Co se týče sbírání krtinců, jak radí AB, s... celý příspěvek >
Špendlíky či ryngle?, 27.1.2015
Dost bych se divil, kdyby se jednalo o něco jiného než žlutoplodou švestku Tipala. Před lety ji hojně (asi jako první) rozvážela firma Jukka a výpěstky, tuším, vozila právě z Polska. Tvar listů, plodů i habitus koruny Tipalu velmi... celý příspěvek >
Drtič větví Vares Shark, 27.1.2015
Nelze srovnávat Vares Shark a Bosch AXT 25. Každý stroj je zcela jiný - Vares drtič, Bosch štěpkovač. To je jako srovnávat Passat s Tranzitem. Já bych se klonil samozřejmě ke štěpovači Bosch (mám podobný Bosch turbin cut), ale je třeba vědět, že... celý příspěvek >
Spendlik, 27.1.2015
Stando, trošku to mlžíte. Že se špendlíkem lidově   nazývají mirabelky a myrobalány, je pravda, ale není to správně. Jak píše Mikeš, opravdové špendlíky jsou něco jiného. Žluté, oválné plody, strom fenotypicky podobný... celý příspěvek >
Proč mi pění víno?, 26.1.2015
Nojo, kontrolu sice máte.  Jenže 15 litrů naráz vypije málokdo, takže máte taky dlouho poloprázdný demižon. Měl bych strach, že mi víno bude oxidovat kvůli velké hladině. Proto bych ho raději taky nalahvoval.    Myslím si, že... celý příspěvek >
Neudržovaný starý černý rybíz, 26.1.2015
Jenou jsem obdivoval u známého mohutné 2m vysoké černorybízové keře. Na dotaz, jak jich docílil, přítel odpověděl, že po výsadbě po dobu 3-4 let odříznul každé jaro u země úplně vše. Sice 3 roky nesklidil ani bobulku, ale pak mu nádherné keře úrodu... celý příspěvek >
Neudržovaný starý černý rybíz, 26.1.2015
A ještě bych to doplnil. Když odstraníte několik nejstarších výhonů (u země) odstraňte taky téměř všechny nově narostlé. Ponechte jen tolik, kolik jste odstřihlí těch starých.
Vhodné odrůdy pro pálení, 25.1.2015
Durancie + Čačanská rodná (píšu to správně?) Správně, jen nad "a" není čárka (rodna).
Proč mi pění víno?, 25.1.2015
1, Bylo víno sterilně filtrováno???      2, Stočeno bylo do nových nebo "recyklovaných" lahví.??    3, způsob zátkování a byly použité zátky nové a dezinfikované???    4, kolik mělo víno před... celý příspěvek >
Jurrský ovopark, 25.1.2015
Kdyby se jednalo o mou paměť, tak by to byla docela mladá odrůda...
Jurrský ovopark, 23.1.2015
Podle roku vyšlechtění Burgundy - 1970 jde o relativně mladou odrůdu - žádný jurrský park. Spíš bude existovat i starší odrůda(y) stejného či podobného názvu.
Jurrský ovopark, 23.1.2015
To tak nemůžete brát. Paní Elena má zřejmě vypozorovanou náchylnost kalvilů k chorobám za delší období a hlavně ve srovnání s jinými odrůdami na téže zahradě (při stejné péči o infekční nebožtíky). Kdybych měl posuzovat citlivost ke... celý příspěvek >
Uzení mandlí, 21.1.2015
Nevím, patrně smícháním s nějakým uhlovodíkem. Za mořem jsem kdysi běžně v marketu kupoval Liquid Smoke, který měl tak výrazné aroma že se s ním daly dělat klobásy i bez udírny.
Poškozený kmen jabloně, 21.1.2015
Každý máte část pravdy, ale spíš mluvíte každý o něčem jiném. Váš stromek díky oklepání kmínku sekačkou dostal nekrotickou rakovinu dřeva   Tedy, mnoho stromků mi odešlo na rakovinu dřeva, ale ta nikdy nenapadla stromek následkem okusu... celý příspěvek >
Jurrský ovopark, 21.1.2015
Já bych to tak kriticky nebral. Každý má své oblíbené staré odrůdy a není na škodu si je občas připomenout. Blíží se doba odběru roubů jabloní a štěpování, tak si možná někteří mohou vzájemně nabídnout materiál. Předešlé vlákno bylo ukončeno poněkud... celý příspěvek >
Další diskuze:  9192939495>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika