|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Laický dotaz ohledně řezu slivoní, 20.5.2015 ...je zasádní problém to, že strom nemá 4 kosterní větve, ale spíše10-12 průměrných?
Třebaže nevím, co jsou to průměrné větve, zásadní problém to není.
Nicméně, teď bych se rád naučil řezat a řezat správně
Řezat umí každý, kdo udrží v... celý příspěvek > | | Laický dotaz ohledně řezu slivoní, 19.5.2015 Já tedy nevím. Strom, který je olistěný a při tom je přes něj normálně vidět, nepovažujin za přehoustlý. Nechte švestku zaplodit a jestli se Vám budou plody líbit a chutnat, neřeště to. Nebo kvůli čemu vlastně pěstujete ty stromy? | |
| | Plody na mladých meruňkách, 14.5.2015 Dovolte mi nevěřit, jsem přesvědčena, že toto nefunguje. | | Mladá hrušeň napadená škůdcem či chorobou...?, 12.5.2015 To už bude smrtící koktejl proti úplně všemu, který zahubí vše a možná i hrušni a Vás. | | Máta peprná na záhoně - modrý lesklý brouk a co s ním?, 4.5.2015 Asi mandelinka mátová. Když je jich pár, nevadí to, jestli se přemnoží, setřepte je do kyblíku a spalte. | | Roubování, 3.5.2015 Je to asi jedno. Květy obvykle upadnou. Občas z nich dozraje jablko. | | Roubování, 3.5.2015 Probudí se. | | Kompost, 21.4.2015 Nu, asfaltové sudy se do nádob na komunální odpad asi nevejdou. Když chodím se psem na procházky a v závislosti na jeho potřebě otvírám víka popelnic, řekl bych, že bezmála polovina vyhozeného odpadu je rozložitelná. | | Ušľachtilá časť, 21.4.2015 Nesprávná hloubka výsadby škodí vždycky. Druhy, které nezpravokoření, mají větší tendenci ke kořenové asfyxii. | | Rozkvétání meruněk v letošním roce, 16.4.2015 Já jsem se na tohle ptala v nějakém podobném vláknu a bylo mi odpovězeno, že účinnost trvá 14 dnů. | |
| | Začala mě bavit zahrádka. Je to divné?, 16.4.2015 Mám to úplně stejně, dřív jsem nenáviděla rozpis prací o každých prázdninách, které je nutno každý den udělat, kde mimo jiné byl každý den minimálně jeden záhon něčeho vyplít. Nikdy mě to nebavilo. Pak jsme si postavili domek, zahrádku udělali... celý příspěvek > | | Moniliový úžeh a moniliová hniloba peckovin v roce 2015, 15.4.2015 Já jsem to zjistila též hned po postřiku / Zato + Horizon/. Taky jsem si říkala, že je to asi tím postřikem / u nás nemrzlo/. Nezdálo se mi, že by se ta monilie potvora zrovna bezprostředně po postřiku takhle projevila, ale odborník... celý příspěvek > | | Jak ošetřit řez - vosk nebo balzám?, 15.4.2015 Asi tak. Zřejmě mají všichni pravdu,, ale já bych to tak nedramatizoval. Každý živý organizmus je od přírody vybaven hojícími mechanizmy proti poranění. Ty malé rány se obvykle zahojí a mnohdy nejlíp bez jakéhokoli zásahu. Co se estetiky týče, takový... celý příspěvek > | | Pěstování cedru u nás, 15.4.2015 Neuškodí, bude rád, mám 3 cedry, všechny zakůrované. | | Převislý modřín začal růst nahoru, 15.4.2015 I tak jsem stále přesvědčena, že typicky převislý není. Že tak zpočátku, než se rozrostl, vypadal, je klidně možné. Ale věřte, sama mám doma jeden letitý, sousedi v okolí mají 3, ale žádný není takový divočák, jako ten Váš a všechny vypadají... celý příspěvek > | |
|
|
|
|