Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak naložit maso na uzení, 6.2.2012
I když místo soli použijete Pragandu, nespoléhejte, že za 7 - 10 dní budou všechny kusy probarvené až ke středu.
Samosprašná třešeň nebo ne, 6.2.2012
Vrtuli uniknou jen skoré třešně. Nejchutnější jsou ale pozdní chrupky a ty jsou napadány všechny. Jestli v okolí rostou třešně, není třeba se orientovat pouze na samosprašné odrůdy.
Jonathan, 3.2.2012
V první polovině 70. let jsem jedl podpultové Jonathany přivezené od Balatonu - každý plod balený v hedvábném papíru. Nechci přehánět, ale troufám si říci, že tak lahodná jablka jsem snad nikdy nejedl. Pravda, o chemickém složení těchto jablek se už... celý příspěvek >
Jonathan, 3.2.2012
Abych řekl pravdu, mně Mantet příliš nechutná. Sice velmi voňavé, křehká, ale řídká měkší dužina. Konzumní zralost je velmi krátká, podtržená jablka jsou nakyslá, pak 2 dny vynikající, po přezrátí rychle měknou a moučnatí.  Nemluvím o... celý příspěvek >
Další diskuze:  256257258259  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika