Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Štěpařský vosk, 23.3.2012
Myslím, že je to vcelku jedno. Všechny u nás prodávané vosky jsou drahé, v chladnu tuhé a mnohé mají již v prodejně zaschlý škraloup na povrchu.  Je proto dobré vosk natlačit do menší lahvičky a tu nosit v chladnu v kapse.  Nebo... celý příspěvek >
2. rok letní jabloně Piros, 23.3.2012
U nás je taky hodně sněhu, dokonce se někdy na něm vytvoří ta krusta. U nás ovšem, když taje, tak sníh - včetně té krusty - odtává obvykle odzhora a nikoli od země, takže krusta s sebou žádné větvičky nebere.
Koupě pily Jonsered v e-shopu zelenazahrada, 21.3.2012
V pilách se nevyznám, ale z tohoto shopu jsem si kupoval již několik věcí a bylo to bez problémů. Dokonce jsem vyměňoval špatně vybrané zboží za jiné levnější a v pohodě to vyměnili i vrátili peníze.
Kdy postřik Boraxem?, 21.3.2012
Nevadí že jsem to v sobotu lehce postříkal zbytkem Syllitu 65 co mně zbyl z broskvoní? Podle mě vadí. Ne zrovna tento konkrétní Syllit meruňce, ale spíš ta filozofie. Zbyl mi postřik, tak ho někam nastříkám, aby nepřišel... celý příspěvek >
Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 21.3.2012
Moc děkuji všem za odpovědi. Nechtěla jsem zde zapříčinit bouřlivou diskuzi, se sousedem máme dobré vztahy a těch si cením nejvíc. Zkusím se s ním dohodnout o postřiku, ale pokud nebude chtít, nebudu to hrotit, zkusím stříkat naši hrušeň/ už... celý příspěvek >
Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 21.3.2012
..v rostlinné říši neexistují  "hodné" a škodící rostliny. To jenom člověk si vytvořil tyto hodnotící kategorie...    To je nepochybně pravda a je to možná pozůstatek z doby, ky platilo, že "kdo nejde s námi, jde proti nám". A tak... celý příspěvek >
Vápenec a cererit, 21.3.2012
Nic hrozného se nestane. Pokud hnojiva navíc zapravíte do země, bude to bez problémů. Při kontaktu vápence s granulemi cereritu může teoreticky dojít k uvolnění dusíku a nerozpustnosti fosforu,, ale při rozptylu granulí je to zanedbatelné.
Jabloň do těžší, vlhké půdy, 21.3.2012
Odrůda je asi jedno jaká, protože ona sama v dané půdě "nohy" nemá, má je tam ovšem podnož To je sice teoreticky pravda, ale v praxi je intenzita růstu, mohutnost a hloubka "nohou" výrazně ovlivněna bujností naštěpované odrůdy.
Jabloň do těžší, vlhké půdy, 20.3.2012
Mělo by jít o jabloň bujnější a odolnopu mrazu a rakovině. Ze starých odrůd se do té půdy a polohy relativně hodila Ingrid Marie.
Jak často zalevát nové stromky, 20.3.2012
Záleží na tom, jak vlhkou a těžkou máte půdu a jaké je počasí. Já některé roky vysazené   stromky nezalévám vůbec, když je sucho, tak 1x týdně. Jsou i tací s písčitou půdou a suchým podnebím, že zalévají obden.
Košíkářské vrby, 20.3.2012
Planá vrba se jmenuje Salix alba. S. viminalis je vrba košíkářská. Je ale fakt, že se z jejich prutů špatně plete, jsou příliš silné. Používají se spíš na šény či ucha..    Vrb, vhodných na pletení košů roste všude v okolí plno (napři... celý příspěvek >
2. rok letní jabloně Piros, 20.3.2012
No nevím. Ale údaj - korunka byla slabá a přes zimu se polámala - mi nějak nesedí. Podle obrázku to vypadá, jakoby stromek okousal srnec. Větvičky od polámané korunky by jinak zůstaly ležet pod stromkem.    Prakticky každoročně mi... celý příspěvek >
2. rok letní jabloně Piros, 20.3.2012
Vysazovat zákrsky do 600 mnm není nejšťastnější nápad. Takže: 1. Semenáč 2. Nejméně polokmen (korunka ve výšce 150 cm)... To je sice v jádru pravdivé, ale příliš kategorické tvrzení. Samotná nadmořská výška je jen orientační a o vhodnosti... celý příspěvek >
Hrušeň rezistentní rzi hrušňové?, 20.3.2012
Dobrý den, chtěla bych se zeptat- existuje nějaká hrušeň odolná rzi hrušňové? Naše čerstvě vysazená Clappova byla loni výrazně napadená- zdroj je jasný, soused má různé druhy jalovců po celé zahradě, o jejich odstranění jako zdroji infekce nelze... celý příspěvek >
Baltská světlá rašelina, 20.3.2012
Mají ji snad v každém hobby marketu na otevřené ploše. Kupoval jsem ji naposledy, tuším, v Hornbachu. V 200l balení.   NIcméně k výsadbě tůjí můžete použít stejně dobře jakoukoli rašelinu.
Další diskuze:  251252253254255>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika