|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Stará jabloň - jak stříhat, 15.3.2013 Přestože se trochu přete, máte na mysli zhruba to stejné. Tedy zasahovat do stromu co nejméně, nejšetrněji a nechat ho co nejvíc svému přirozenému růstu.
Mám taky podobný názor a dal bych p. Slavíkovi za pravdu. Vídám kolem sebe... celý příspěvek > | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 15.3.2013 Taky nevidím nic špatného na tom, že se diskuze rozběhla dál než byla otázka zadavatele. To, že jste odpoveďmi neuspokojen není tím, že by nikdo neporadil, nýbrž proto, že máme rozdílné názory a navzájem jsme se nepřesvědčili.
Pokud to tedy... celý příspěvek > | |
| | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 14.3.2013 Když počítám, jak dlouho sbírám 400 litrů švestek, po kolika Kč mi nabízeli durancie na kvas, kolik bych si jich koupil za hodinovou mzdu, tak už jsem radši dál nepočítal.
Ale vo tom to není, to už jsme si řekli.. | | Blanické odrudy, 14.3.2013 Dík za vysvětlení. I u mě trpí Rubinola a Šampion rakovinou víc než ostatní. O těch Kumštových se ale vzhhledem k jejich mládí ještě nemohu vyjádřit. | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 13.3.2013 To co píše pan Slavík, si myslím také. Poblíž mé zahrady stojí aleje hodně starých pravých švestek (snad ještě po Němcích), některé neplodí vůbec, jiné z větší části suché, šarku mají všechny. Kdybych mohl, okamžitě bych je... celý příspěvek > | | Uzený kanec, 13.3.2013 Kance jsem nikdy neudil. Občas dostanu kus divočáka, ale bývá to nejčastěji lončák nebo sele. Nemyslím si, že by vyuzený byl sušší než vepřový kotlet či kýta, spíš bych se bál, že maso staršího kance bude tužší. | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 13.3.2013 Přeháníte, Martine. Pan Polehla má svůj názor a stojí si za ním. Což je sympatické, akorát se občas nechá unést emocí, když má někdo názor jiný.
To, co popsal pan P. by platilo, pokud by šarka byla pouze na slivoních pěstovaných v... celý příspěvek > | | Blanické odrudy, 13.3.2013 Máte pravdu, zmátlo mě to. Nejsem dobrý v zeměpise. | | Hnojenie - vseobecne / obecne / granulovane - NPK zlozky, 13.3.2013 Tomu návodu trochu nerozumím. Mám za to, že granulovaná hnojiva se vyrábějí právě proto, že se lépe rozhazují než prášek a hlavně, že se granule v půdě pomalu rozpouštějí a živiny z nich postupně uvolňují. Tím je mohou rostliny léípe využít a... celý příspěvek > | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 13.3.2013 Omlouvám se za atomovou pumu. Myslel jsem to tak, že kdybych chtěl u nás šarku vymýtit, musel bych požít zbraň hromadného ničení, protože nemoc je ve všech zahradách hájích, na mezích i v lese. Máte-li pocit že slova vytrhávám z kontextu, což... celý příspěvek > | |
| | Blanické odrudy, 13.3.2013 To je potom stejné, jako napsat, že Golden Delicious a Lord Lambourne jsou střížovické odrůdy. Pan Louda je pokřížil při šlechtění Rubínu. | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 13.3.2013 Všichni, kdo shánějí, vysazují a pěstijí tolerantní slivoně (já taky) tak činí proto, že pravé švestky v okolí a záhy i i ty čerstvě vysazené jsou infikované šarkou. Kdyby ne, tak bychom pěstovali pravé Domácí švstky, žádná jiná se jim totiž... celý příspěvek > | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 12.3.2013 Zdůvodňovat jistě nemusíte nic. O tom, že likvidovat všechny šarkou napadené slivoně dnes již nemá smysl, se tu psalo mnohokrát.
Je to podobné jako s varoázou včel. Dřív se napadená včelstva likvidovala. Jakmile se varoáza stala... celý příspěvek > | | Je možnost zkusit švestku přeroubovat?, 12.3.2013 Takže budeme-li se držet rad pana Polehly, tedy použít proti šarce krumpáč, řetěz, traktor a oheň, znamená to použít nějakou zbraň hromadného ničení. Ve většině oblastí ČR je totiž šarkou postiženo bezmála 100% slivoní a nejen těch.... celý příspěvek > | | Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 12.3.2013 Jinými slovy Dambrovická bude asi náchylná k šarce. | |
|
|
|
|