Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stará červená letní jabloň, 24.3.2013
Tipnul bych si na Mantet.
Vrúbľovanie a teplota, 22.3.2013
Roubovat za mrazu je dost nepohodlné, ale naštěpujete-li za bezmrazé teploty a v noci přiměřený mráz přijde, nic se roubům nestane.
Přejetá oskeruše, 22.3.2013
Mechanická poranění, na rozdíl od rakovinných či mrazových ran, se hojí velmi dobře. Překrytí čímkoli, co brání vysychání dřeva a není agresivní, je ku prospěchu. Vosk i balzám je pro velké plochy dost drahý, podobnou funkci splní i hustá... celý příspěvek >
Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 22.3.2013
Nechá-li zadavatelka, jak píše -  nyní 3 zakoupené stromky do Velikonoc ve sklepě (jakémkoli) nehrozí jim vůbec nic.
Jarní výsadba peckovin - uškodí mráz?, 22.3.2013
Výborná rada. V této době kořeny nepomrznou, neboť koncem března již nikdy mrazy minus 14 nehrozí. Necháte-li stromky ze zbytečné opatrnosti pár dní ve sklepě nebo je navíc přihrnete listím, a ono tolik mrznout nebude, ztratíte 10 minut práce navíc a... celý příspěvek >
Náhrada za Oleokol, 20.3.2013
Zimní postřiky jsem přestal dělat ještě dřív, než z trhu zmizely Arborol a Nitrosan. Nemám pocit, že by to mělo na množství škůdců viditelný vliv.
Zálivka po hojení stromů, 20.3.2013
Tu nášlapnou tyč jsem si sestrojil z 3/4" vodovodní trubky taky, možná právě podle návrhu p. Lucase, slepičince leju do děr. Samozřejmě nahoře mám navařené vodorovné držadlo do tvaru T, aby se tyč dala vytáhnout.
Redeni slepicince pro pouziti na list, 20.3.2013
Pořád tady mícháme dvě zcela různé formy - hnojivou zálivku a hnojení na list. Trávník se jistě hnojí tak, že se hnojivo dostane i do kontaktu se zelenou nadzemní částí, ale podstatou je kořenová výživa. Že by někdo hnojil trávník mlžnou tryskou na... celý příspěvek >
Zálivka po hojení stromů, 20.3.2013
10 centimetrů je málo. Je to sice lepší než posypat povrch, ale přímo u travních kořenů.
Nemůžete, pane J.R., srovnávat Wuxal se slepičinci. Obsahem slepičinců jsou z velké části organické látky, které rostliny přes listy (ale ani kořeny) neumějí přijmout.  V hnojivech pro listovou výživu jsou živiny ve formě pro rostliny přijatelné... celý příspěvek >
Je to skutečně vítězství ideologie nad zdravým rozumem, Slepičince používám rád a často - jako hnojivou zálivku ke kořenům. Ale postřik by mě skutečně nenapadl. Pomíjím otázku výpočtu obsahu živin a (neproběhlou) debatu o tom, nakolik se jednotlivé... celý příspěvek >
Stromkový šeřík - jak tvarovat korunku?, 18.3.2013
Nu, o to asi paní Lídě jde. Stromek už je skácený.
Zálivka po hojení stromů, 18.3.2013
U nás není půda vlhká, nýbrž zmrzlá. Zálivka se doporučuje proto, aby se hnojiva rozpustila a kořeny je mohly přijmout. Urychlí se tím cesta hnojiva do stromu. Taky proto, že se hnojivo s vodou posune níž ke kořenům. Nutné to ale není, nemáte-li pod... celý příspěvek >
Napojení hadice na plastový sud, 18.3.2013 Obsahuje fotku
Obchod si nepamatuji. Bylo to přes net.
Jablko Modi, 15.3.2013
Při pěstování odrůdy, která mi chutná z marketu bych byl opatrný. Neznám dobře podmínky pěstování, ani jak byla uskladněna. Když jsem se o to někdy pokusil, byl jsem zklamán. Daleko víc dám na doporučení pěstitele z podobných klimatických... celý příspěvek >
Další diskuze:  201202203204205>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika