Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kudy monilie?, 30.9.2013
Ten brouk je nejspíš kukla slunéčka, každopádně s monilií nemá nic společného. Jestli umí monilie napadnout plod i přes neporušenou slupku, v tom není zcela jasno. Nepochybně umí přecházet z plodu na plod v místech, kde se švestky navzájem dotýkají.
Broskev na myrobalánu, 30.9.2013
Nedělejte si iluze, že na myrobalánu Vám poroste broskvoň diametrálně silněji než na broskvové podnoži. Zkoušel jsem to, rozdíl jsem skoro neviděl - tedy krom pravidelného řezání výmladků. I broskvový semenáč patří k bujným podnožím. Jestli mají Vaše... celý příspěvek >
Vinohradnicke broskvone, 30.9.2013
Semenáče jsou stejně velké jako štěpované broskvoně (u těch záleží na podnoži). Plané i kulturní odrůdy se řežou stejně, chceme-li stromek pěkného tvaru a se slušnými plody.    Všechny kulturní odrůdy byly kdysi semenáčem. Buďto nahodilým... celý příspěvek >
Sršně - jak na ně?, 30.9.2013
Věřím, že sestře nohu neřezali, takže kdyby neběžela do nemocnice, noha by zase splaskla. Každý rok štípnou včely, vosy, sršni tisíce lidí. Stejně tak mnoho lidí škrábne kočka, štípne komár, kousne mravenec spálí kopřiva, odře si koleno. Sem... celý příspěvek >
Slivoň President, 30.9.2013
za co se omlouváte, a kdo?
Houby z lesa na zahrade, 30.9.2013
Tu, co máte na obrázku, můžete bez jakýchkoli obav konzumovat, nejedná se o rizikový druh, ale o výbornou jedlou houbu. V.
Durancie a šárka, 30.9.2013
Durancie na přímý konzum a do kuchyně? To asi ne, jak byste je vypeckoval na koláče?
Jak vyhlíží úroda 2013, 30.9.2013
Je to tak. Zatímco chuť L.L. a Rubínů miluji (chutrná mi i Jarka a Delor), Vandu považuji za pěstitelsky vděčnou odrůdu (rezistence, velké plody, nenáročná, úrodná), ale na pochutnání si sáhnu jinde.
Provzdušnění, 30.9.2013
Jenom nože.
Jak vyhlíží úroda 2013, 30.9.2013
...většina pozdějších kříženců L.L. je chuťově zajímavějších, než samotný L.L... Máš pravdu, většina kříženců je zajímavějších, hlavně po stránce pěstitelské a komerční -  svou skladovatelností, velikostí plodů, pestrým zbarvením,... celý příspěvek >
Jabloň Dolores, 30.9.2013
Diadém je neprávem opomíjená podzimní odrůda. Má atraktivní plody, velmi dobrou chuť a je opravdu úrodná. Ač není rezistent, strupovuitostí netrpí.   Domino vydrží déle, je nenáročné, ale chuť i vzhled jsou poměrně nenápadné
Elena, 26.9.2013
Ale má. Před 2 lety jsem z Eleny dokonce vařil povidla. Ještě u nás není zralá. Plody jsou drobnější, plodnost vysoká. Chuť v plné zralosti je dobrá, sladká.Šarku (zatím) nemá.Na jedné větvi mám přiroubovanou odrůdu Verity -.plody... celý příspěvek >
Slivoň Haganta, 26.9.2013
Haganta si letos odvedla svůj standart. Při mohutné násadě velké plody, příjemná sladká chuť, dužina velmi šťavnatá až tekutá. Pravda, loni jsem z ní byl nadšený víc. S Valorem se rozloučím, ani ne tak pro jeho chuť, spíš kvůli... celý příspěvek >
Tophit, 26.9.2013
Tophit je jednou z mála odrůd, která letos nepřeplodila. Plody jsou tak ještě větší než obvykle, ale chuť je stejně fádní jako obvykle. Úmysl jsem nezměnil.     Příjemným překvapením je dozrávající odrůda Verity. Plody má menší než... celý příspěvek >
Meruňkovice změnila chuť, jemnost a ztratila vůni, 26.9.2013
Počkat měsíc, až vyvětrá. Chuť pálenky v den destilace je vždy matoucí.
Další diskuze:  171172173174175>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika