Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Další kousek k určení, 5.6.2014
Asi nějaký drátovec (kovařík).
Slivoň Hanita, 5.6.2014
Na stránkách Sempry se o Tuleu Gras píše: Původ: Odrůda vznikla na začátku 20. století v Rumunsku jako náhodný semenáč. Jedná se o švestku Vlastnosti stromu: Růst je středně silný. Koruny jsou nejčastěji pyramidální nebo vysoce kulovité, větve... celý příspěvek >
Co s touto broskvoní?, 5.6.2014
...pan Vysloužil psal, že když to neumím, tak mám pěstovat něco jiného Trochu to paní Aleno překrucujete. Pstala jste se: "ostříhat jak a kdy nebo to vzdát? Já jsem odpověděl: "Kouknout se do knížky nebo do vyhledavače na netu, jak se řežou... celý příspěvek >
Jméno květiny, 5.6.2014
Mám devaterníků několik, ale ten červený tedy pisatelce závidím, takový nemám a je prostě boží. Na dotaz ohledně živořícího devaterníku- u mne tedy roste jako plevel, nemá zvláštní nároky- i já ho mám na záhoně jakoVy a taky v zídkách -  ale... celý příspěvek >
Althanova se zbláznila, 4.6.2014
Třebaže za plotem stojí kravín, výživu měla jen ode mě. Doufám, že to nebude jak před lety šarkovité Domácí, které zapěly labutí píseň v podobě krásné úrody a pak odešly do lovišť.
Mravenci v trávníku, 3.6.2014
Mně to připadá jako trávník trpící suchem. Je-li dobrá drenáž a nízká vrstva zeminy, tak tím někdy tráva trpí.
Toptaste - co s ní je, 3.6.2014
Majitel postavil krásnou chatku, vzorně vyplel záhonky a svěle střihnul trávník. Na švestku trochu pozapomněl, té se tolik péče nedostalo - vyvázání ke kůlu, obrytí, výchovný řez. Žloutnutí listů v souvislosti s předčasnou úrodou mi však... celý příspěvek >
Jabloň Rajka - choroba či škůdce?, 3.6.2014
To je v tuto chvíli hledání příčiny požáru v domě, který shořel. Spíš bych se zamyslel nad větou:...půda chudá, těžká... Mám v zahradě taky takovou, ale pod vysazeným, stromkem určitě ne, tam by měla být půdička, aby v ní rostl chřest či... celý příspěvek >
Jak ostříhat meruňku a broskvoň?, 3.6.2014
Meruňku můžete klidně ostříhat nyní. Ostatně zrovna v tuto dobu se provádí speciální řez meruněk (Šittův). Druhou možností je vyhnout nadbytečnou větev do míst, kde ji chcete mít a zafixovat. Když na podzim fixaci odstraníte, v té poloze zůstane.
Nemocné slivoně, 3.6.2014
Asi mšice.
Nemoc třešní a višní, 1.6.2014
Puchýřky při bazích listů jsou žlázky, ty mají všechny třešně. hnědé tečky jsou houbová dírkovitost (suchá skvrnitost), barevné změny na listech jsou patrně následkem nerovnováhy živin. Nic hrozného.
Jabloň Rubín, 1.6.2014
To je těžká rada. Jako kdyby někdo napsal na motoristické fórum: "Mám Škodu Fabii, krátce po nastartování mi zhasne motor. Jaké jiné auto si mám pořídit, aby se to nestávalo?" Bez znalosti konkrétbních podmínek lze těžko poradit. Zasadila jste... celý příspěvek >
Jabloň Rubín, 1.6.2014
Pokud osmiletá jabloň kvete a potom plůdky opadají, je někde chyba v pěstování, nikoli v odrůdě. Rubín patří ke spolehlibvě plodným jablkům. Hodit za hlavu 8 let pěstování, nepřemýšlet o příčině a vysadit něco jiného, může skončit po dalších 8... celý příspěvek >
Nemocné slivoně, 29.5.2014
Pokroucené a uschlé listy s hálčivcem nesouvisí.
Zena a pila - poradi nekdo?, 29.5.2014
To máte jistě pravdu, ale je to úzký pohled profesionála od pil. Podobná slova slýchávám od profesionálních řidičů - jen místo pily mluví o volantu a řídítkách. Naštěstí nešika s řetězovkou poraní málokdy někoho jiného než sebe.... celý příspěvek >
Další diskuze:  131132133134135>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika