Příspěvky uživatele - 92.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zakládám novou zahradu, 2.9.2014
Topaz nahraďte klidně Topazem. Krom 1-2 diskutujících si ho všichni pochvalují, tak dobrou chuť a skladovatelnost má velmi málo odrůd. Špatné pěstitelské výsledky nemusejí být vždy zaviněny jen odrůdou, nekdy i polohou či pěstitelem. A když... celý příspěvek >
Ochrana třešní před ptactvem, 2.9.2014
Sortiment ptáci asi nezměnili. Ale stromy od silnic zmizely, na řepce a solárních elektrárnách se moc nenapasou.
Lískové ořechy, 2.9.2014
Pokud mi ořešáci nějaké plody nechali, Lenku vyfotím. Ale poznají se snadno. Je to červenolistá odrůda.
Daju sa este teraz sadit zemiaky?, 2.9.2014
Samozřejmě jste měla vysadit brambory loňské. Letošní brambory růst nemohou. Naštěstí, to by nám jinak  klíčily ty, co jsme ještě nesklidili.
Lískové ořechy, 1.9.2014
Lombardskou zelenou neznám - jen červenou a bílou. Letos je úrod lískáčů i bez jediného postřiku obrovská. Bohužel 90% ořechů je sklizených ještě nezralých. Asi ptáci, protože pod sousedními švestkami je naseto punčoškami s vyklovanými... celý příspěvek >
Jak a v čem sušíte ovoce? Sušení rajčat, solární sušárna, 1.9.2014
Pěkný blábol. Největší perly: Sušení představuje ten nejšetrnější způsob konzervace. Vitamíny, minerály a další živiny zůstávají ve velké míře zachovány. Oproti tomu zavařování nebo zamrazování s cennými látkami docela zatočí. Mrazení je... celý příspěvek >
Zakládám novou zahradu, 1.9.2014
Pokud chcete vysazovat jen dvě jabloně, tak není šťastné vybrat dvě odrůdy, jejichž jablka vypadají stejně, chutnají skoro stejně a obě jsou zimní (byť Topaz vydrží déle). Z meruněk a broskvoní bych při omezené ploše jednoznažně preferoval rané... celý příspěvek >
Plíseň zavařeniny, 1.9.2014
Návod v odkaze: Do pekáče vložím sklenice, naliji okolo vodu co se jí tam vejde a vložím do trouby rozehřáté na maximum. Pak vše nechám (měkčí druhy 15 – 20 minut) (tvrdší 25 – 30 minut). Potom se trouba vypne a sklenice se v ní nechají... celý příspěvek >
Naroubování pinkcotu, 1.9.2014
Na podzim se obvykle neroubuje. Koncem léta se může očkovat. Pokud jsou vaše znalosti štěpování takové jak ukazuje poslední dotaz, raději to svěřte zkušenějšímu.
Naroubování pinkcotu, 1.9.2014
V podstatě ano. Meruňky mají se švestkami vcelku dobrou afinitu.
Gabrovská - chutná švestka, 31.8.2014
Můžu mít chybně Gabrovskou já. Oproti Hanitě je má Gaborovská drobet menší, chutí se hodně podobá pravé švestce, koneckonců i tvarem, jen má trochu větší bříško.
Tipala, 31.8.2014
Renklódy pravda, Tipala nekopíruje, ale přijde mi to jako kdyby švestce sebrali část její chutě a strčili tam něco z mirabelky, v lepším případě meruňky. Za sebe musím říci, že nejvíc si cením švestek, které mají švestkovou vůni, švestkovou chuť a... celý příspěvek >
Gabrovská - chutná švestka, 31.8.2014
Hanitu dočesávám taky, ale Gabrovská teprve sotva začíná.
Rez na slivonii?, 31.8.2014
Jo, to bude ono. Ale má to jenom pár listů a pouze Tipala.
Těchobuzická, 31.8.2014
Pravda, příchuť Zelené ryngle Těchobuzická nezapře. Ale na renklódě a její chuti není přece nic sprostého.  Víc mi vadí, že zasyrova je chuť plodů (pro mě) lahodná ale uvařené v knedlíkách dobré nejsou. Na druhé straně třeba ocenit, že na rozdíl... celý příspěvek >
Další diskuze:  121122123124125>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika