|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Roubování plané třešně, 15.10.2014 Sedmimetrová třešeň asi přeroubovat jde, ale jak říká Standa, smysluplnost je problematická
1. Je to dost pracné, spotřebujete hodně pásky a drahého vosku
2. Potřebujete hodně silné, svěží a nenarašené rouby
3. Úspěch roubování... celý příspěvek > | | Chyba při očkování hrušně, 15.10.2014 Kdybyste poupata hned na jaře ustřihla, vyrašil by nejspíš spící pupen s výhonem. Co se stalo s květy nyní? Předpokládám, že po odkvětu (odplození) tam nějaký vegetativní pupen bude. | |
| | Jak zlepšit těžkou půdu?, 15.10.2014 Pak se vědělo, jstli vytěžené stovky vagónů půjdou do elektráren nebo do domácností.
Ale nic to neříkalo o tom, že popel může na zahrádku.
Z hlediska rizikovosti si můžete ověřit, že dávkování 10 kg popele na 1 m2 zahrádky má nižší... celý příspěvek > | | Stabilizátor paliva, 15.10.2014 Není biosložkou v benzínu náhodou etanol? Myslíte, že ten vám ucpe palivovou soustavu? | | Žíhané jablko,co je to za odrůdu?, 14.10.2014 Grávštýnské, díky své vůni, bývalo ve starých německých knihách doporučováno pro výrobu jablečné pálenky. Předloni jsem proto jednodruhový kvas založil. Problém je, že v optimální sklitzňové zralosti se aroma rozvine až po několika dnech... celý příspěvek > | | Angold, 14.10.2014 Těžko říci, čím se vosy řídí. Ale samotný obsah cukru to nebude. Když při výrobě moštu měřím cukernatost šťávy, nejvíc cukru mají paradoxně (krom jaderniček) pozdní zimní odrůdy, které na chuť přijdou kyselé. Vosy napadají přednostně plody s nižším... celý příspěvek > | | Jak zlepšit těžkou půdu?, 14.10.2014 Myslíte, že za komančů bylo uhlí analyzováno na obsah cizorodch látek a těžkých kovů, než se rozvezlo do domácností? Tomu přeci sám nevěříte.
Jenže já to uvádím jako možnost a rozhodnutí je na každém
To nemyslíte vážně. Takže když poradím, že... celý příspěvek > | | Jak zlepšit těžkou půdu?, 14.10.2014 Přirovnal jsem to proto, že nahrazovatt organickou hmotu neústrojným materiálem (pískem) nelze, protože každý slouží v půdě k jinému účelu. Myslím, že tomu každý (kdo chtěl) porozuměl.
když zakládám pařník, našlapu... celý příspěvek > | | Angold, 14.10.2014 Vědí, co je dobré... | | Jak zlepšit těžkou půdu?, 14.10.2014 Ano, organickou hmotu a hnůj žádný písek nenahradí
To je nepochybně pravda. Ovšem je to jako byste napsal, že chmel v pivu žádný slad nenahradí. | |
| | Jak zlepšit těžkou půdu?, 14.10.2014 Nejmenší frakcí bude asi tzv. šotolina, vlastně kamenný prach. Není mi jasné, proč ho vlastně chcete shánět. Nejsem si jistý, zda je ideální pro drobtovitou strukturu půdy a jestli nebude mít spíš tendenci ke spékání. Možná je... celý příspěvek > | | Jak rozdrtit jablka bez drvica, 14.10.2014 Nevím, nikdy jsem to nedělal. Každopádně vyrobit suché jablečné víno v domácích podmínkách je obtížné. Někdy se to náhodou povede, jindy to není k pití. Protom mnozí častěji přidají víc cukru a vyrobí víno polosladké - dezertní. Tam na... celý příspěvek > | | Jak rozdrtit jablka bez drvica, 14.10.2014 . Problém přípravy domácího jablečného vína je, že nemáme změřené kyseliny. Máte-li jablka zralá a sladká, je Váš postup správný. Jsou-li jablka kyselejší, doporuče se j1-2 litry moštu nahradit vodou s 25dkg cukru, tedy 8l moštu, 1,75kg cukru a... celý příspěvek > | | Jablon Gravštýnské, 14.10.2014 Taky nad tím kroutím hlavou. Je to patrně zvláštnost odrůdy. Zatímco plody sklizené v řádném termínu (na přelomu srpna a září) získají optimální chuť a vůni po pár dnech uskladnění, ty opožděné jsou nejlepší přímo ze stromu. | | Rozdíl mezi slivoní Jojo a Jojo Krymsk 2, 13.10.2014 Myrobalán jistě ano, ale semenáč Zelené renklódy má vzrůst o dost slabší. | |
|
|
|
|