|
Příspěvky uživatele - 92.38
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Dřevěný soudek na slivovici - dozrání, 8.12.2014 Hm, 93,2, takže kromě rétorického cvičení o vlastním bohatém vzdělání, konfabulaci o mém vztekání a rozčilení, jste k věci - tedy k chuti čerstvě vypáleného obilí - nenapsal v podstatě nic. Sám jste je neochutnal a hodnověrný odkaz,... celý příspěvek > | | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 8.12.2014 ...tak si dovolím upozornit, že virus hepatitidy mimo tělo přežívá pár hodin až pár dní (rámcově až tři dny, tuším).
To bych tak jistě netvrdil, virových hepatitid je víc (A, B,C, a další) a některé viry jsou velmi odolné... celý příspěvek > | |
| | Dřevěný soudek na slivovici - dozrání, 4.12.2014 Pánové, mám to štěstí, že jsem ochutnal výrobky Vás obou a skláním se před nimi. Neřekl bych že spolu zcela nesouhlasíte. Jistě se shodnete, že když se nalije kvalitní destilát do kvalitního soudku k dozrání, bude z toho dobrý výsledek a bude... celý příspěvek > | | Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014 Hydroxid sodný je relativně bezpečná látka o čemž svědčí i o to, že je běžně dostupná. Na rozdíl od koncentrovaných anorganických kyselin nebo jejích směsí...
Prosím Vás, už takové věci nepište, nechcete_li mít zadavatele na svědomí.Jediné, v čem... celý příspěvek > | | Neznáte někdo recept na pravé znojemské okurky?, 4.12.2014 Problém všech doma sterilovaných okurek je v technologii. Naplníme sklenice a dolijeme nálevem. Tedy, když se do sklenice vejde víc okurek, bude tam míň nálevu. A naopak. Tedy každá sklenice je jinak kyselá, jinak sladká, jinak kořeněná.... celý příspěvek > | | Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014 pak přidáme perličky v odváženém množství do čištěné nádoby. Po rozpuštění nehrozí již exotermická reakce
Tomu nerozumím. Když budete přisypávat pecičky hydroxidu do vody, exotermická reakce hrozí. Při rozpouštění louhu se teplo uvolňuje a... celý příspěvek > | | Jak naložit maso na uzení, 4.12.2014 Rpstylle má pravdu. Nicméně, zalijete-li maso dostatečným množstvím láku, jeho tepelná kapacita bude natolik velká, že ve stávajícím počasí bude kolísání teploty v mase minimální. Zejména, když hrnec obalíte třeba hadrami. Většinou nakládám maso v... celý příspěvek > | | Jaký štěpkovač?, 4.12.2014 Skoro každá investice do zahradního načiní je pro někoho mrhání penězi. Je to o prioritách. Desetiletí jsem se bez štěpkovače snadno obešel, stačila sekyra, kamna a velké ohniště. Dnes jsem rád, že ho mám, byť peníze za něj utracené se mi nijak... celý příspěvek > | | Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014 Podobné problémy jsem měl s lahvemi, v nichž bylo víno z aronie či černého rybízu. Je to o dávce. Jasně, že 1-2 prášky do pečiva to nespraví. Kupte 2 kg sody na praní, naplňte hodně teplým roztokem. Po dvou dnech nasypte ne písek, ale jemný... celý příspěvek > | | Nesmrtelná myš v izolačním polystyrenu, 4.12.2014 Nemusíte na veterinu. Až budete na Wikipedii, koukněte na rejska. Stojí tam:
...Naopak rejsci se stávají častou potravou sov, zvláště sýce rousného a sovy pálené, což dokazují i zbytky jejich lebek v trusu těchto ptáků. Příležitostně se... celý příspěvek > | |
| | Jak naložit maso na uzení, 4.12.2014 1.Česnek nevadí, naopak.
2. Kvalitní a čerstvé maso se po 3 dnech nezkazí. I tak je ale lepší zalít ho lákem.
3. Teplota 2st.C je pro naložené maso ideální.
| | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 3.12.2014 Pokud by vegetariálni svoji stravu přežvykovali, pak by jim možná dochucení jídla ureou pomohlo. Ale ani oni neumějí strávit celulózu, třebaže by si to možná přáli.
| | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 3.12.2014 Mně už několik 20 letých meruněk taky přes léto odešlo. Přitom na ně nečůral ani jeden zedník.
| | Lidská moč: hnojivo budoucnosti?, 3.12.2014 To je samozřejmě nesmysl. Kdyby tomu tak bylo, nemuseli bychom utrácet za drahé Roundupy. Je možné, že čubina si zvykla chodit stále a opakovaně na jedno místo. Pak je samozřejmě možné vypálení kolečka. Vparcích, kam chodí stovky lidí... celý příspěvek > | | Vysazení třešně, 3.12.2014 Vykopání velké jámy, provzdušnění půdy a její obohacení kompostem žádnému stromku neublíží zasazenému do správné výšky), a to ani v Polabí. Vysázet tímto způsobem produkční sad o několika stovkách stromků by šlo, pravda, těžko. Obvykle se... celý příspěvek > | |
|
|
|
|