|
Co je to za révu?, 21.2.2019 Dobrý den, moc děkuji p Jardo za určení odrůdy mojí révy ve skleníku.Už jsem ani nedoufala, že by mi to mohl někdo napsat.Pěstuji jí na českobudějovicku a zatím bez jakýkoliv postřiků.
I já přeji mnoho pěstitelských úspěchů.Hanka |
 |
Stihl MS 261, 8.1.2018  Nechcete zkusit nějaké skupiny na sociálních sítích, kde s touto pilou řežou skuteční profesionálové každý den a ne občas nějaký Pepa, nebo Franta vedle ze vsi, který neví o pilách vůbec nic?
Ona se dnes prodává vylepšená verze Facelift MS... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co je to za révu?, 23.9.2017 Moc děkuji, ale o téhle odrůdě píšou, že je bezsemenná... ta moje ale pecičky má |
 |
Co je to za révu?, 22.9.2017  A ještě jeden obrázek... dva nejdou odeslat najednou.Děkuji Hanka |
 |
Co je to za révu?, 22.9.2017  Dobrý den, nevěděl by někdo, co to je za odrůdu vinné révy?Dozrává v tuto dobu, hrozen není větší než 15cm, bobule jsou 1.5cm velké, pecičky střední, chuť sladká. |
 |
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 28.5.2017  Dobrý den, prosím o radu na třešni se nám udělaly tyto červené pupínky(viz.fotopříloha) a trešeň začala od shora usychat toto je už druhá sadba u první bylo to samé a uschla úplně. Prosím pozte. Děkuji |
 |
BV-18-109, 5.10.2015 Přesně takhle (polopaticky) jsem to potřebovala slyšet.Mockrát děkuji. |
 |
BV-18-109, 5.10.2015 Jejda, tak to jste mě moc nepotěšil... |
 |
BV-18-109, 5.10.2015  Jsem úplný laikZajímá mě všechno i když jsem si přečetla plno článků tady i na netu, ale stejně v tom mám chaos.Sazenici jsem koupila teď na podzim v kontejneru.Tak jestli zasadit ještě teď nabo až na jaře?A co potom?Ten dlouhý prut (65cm)nechat jako... celý příspěvek > |
 |
BV-18-109, 5.10.2015 Dobrý den, má někdo zkušenost s vinnou révou BV-18-109?Děkuji.Hanka |
 |
|
 |
Jaká je to odrůda?, 2.10.2015 S tou chutí máte pravdu, ale do prosince nikdy nevydržely, protože tolik plodů nikdy neměla.Jinak moc děkuji. |
 |
Jaká je to odrůda?, 2.10.2015  Ještě jeden obrázek... |
 |
Jaká je to odrůda?, 2.10.2015  Dobrý den, nevíte někdo co je to za odrůdu hrušně?
Plody jsou v době růstu tmavě vínové... pak se barva mění, jak je to na fotografii.Je začátek října a hrušky ještě nejsou zralé.Děkuji
Hanka, Jižní Čechy
|
 |
Ostřící přípravek na ruční broušení řetězů nebo pilník s vodítkem, 18.2.2015 Co se týče přípravku, který vede pilník, zřejmě máte na mysli tzv. "automat". Mám zkušenost pouze od Oregonu. Výhody: přesné naostření řetězu díky dorazovým šroubkům, univerzální na všechny průměry pilníků, včetně plochého na sundavání omezovačů.... celý příspěvek > |
 |
Zemní motorový vrták, 18.2.2015 Na co jej budete potřebovat a jaký máte finanční limit? |
 |