|
Příspěvky uživatele - 55.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čištění řetězu od smůly apod, 4.4.2014 Na smůlu pomáhá líh, technickej denaturák. Znečištění od ovocných stromků na zubech zmizí samo po pár řezech v palivovém dřevě. Po vyčištění fouknout do oleje na řetězy, nechat natáhnout a odkapat - a je jak novej. |  | Olej, 7.2.2014 Když je moc oleje, trpí tím kroušky, může se zacpat drážka spečeninou s karbonu a kroušky se přestanou pohybovat a zadře se píst. Také, jak píšete, tvoří se schluky karbonu ve výfuku a pila netáhne a dusí se. Při správném poměru oleje (nejvíce 40 až... celý příspěvek > |  |
|  | Oleo Mac. GS 350C, 30.1.2014 Jestly ty stromi nezačnou plakat, jak je budete dlouho pyžlat - ta pila nemá víkon a přet svátky byla za tři a půl tisíce, teť zdražily, ale Kolo Štěstí Vám ji může slevnit. Když budete mít štěstí. Jinak nebrat, vzít silnější na palivo! |  | Vytěsnění válců na benzínové pile, 26.1.2014 Ne ne, ten to není, ten je drahý a taki byjste ho nedal na hadičku k benzínu ke karbecu - my máme spořič paliva SP4, ten se nasadí na hadičku a korát se musí trochu potáhnout, je málo místa pod kritem. Ale prodává se víc tipů, za různé ceny. Všechny... celý příspěvek > |  | Vytěsnění válců na benzínové pile, 24.1.2014 Namometr jsme neměly, máme jen na autokola a ten foukal kompres ven, nepasuje dirkou.Ale kamarád zkoušel držet za trhák a pila předtím klouzala dolů, špatně chytala a chcípala. po Lubrifilmu se to znatelně zlepšilo, užž tak neklouzala a... celý příspěvek > |  | Vytěsnění válců na benzínové pile, 24.1.2014 Mněl jsem na pile vyšlahany válec - kamarád mi poradil Lubrifilm do válce, jak píšou navrchu. Dal jsem to, komprese se zvíšila, pila jede jako brus. Takže něco na tom bude.Chitráci, co radí a neskusily, neradí dobře. Jinak je dobrý do benzínu Militek... celý příspěvek > |  | Co pěstovat v okolí rakytníku, 20.1.2014 Dobrý den, máte zkušenosti s pěstováním čehokoli v okolí rakytníku.Mám 2 stromky rakytníku (pár) a zatím jsem tam pěstovala keříčkové fazole. Předem moc děkuji za tipy. |  | Nejde nastartovat benzínový fukar, 18.12.2013 To jsem rád, že to byla jen svíčka. Ve válci je při kompresi vysoký tlak a pokud je svíčka špatná, výboj nemá dost energie, aby přeskočil mezi elektrodami a zapálil stlačenou směs. Svíčka přitom nemusí jevit známky poškození - někdy se takto chová i... celý příspěvek > |  | Čím na karbon?, 14.12.2013 Já nevím, jestli podle barvy lze odlišit spolehlivě plně a částečně syntetické oleje, pane Stando V. - třeba ten zmiňovaný Mogul TSF je modrý a je to polosyntetika. A ve většině návodů je spíš buď konkrétní značka oleje s doporučeným nižším poměrem... celý příspěvek > |  | Čím na karbon?, 14.12.2013 Přiznám se, že už v tom začínám mít lehce segedín... Jestli správně chápu, vzal tchán do pily směs pro Vari (kde byl Mogul TSF) a zadřel pilu. Se Stihlem (červeným) by se mu to nestalo? Pak ale musel být poměr pro Vari jiný, chudší, než měl v... celý příspěvek > |  |
|  | Čím na karbon?, 14.12.2013 Pánové, Standa píše, že Stihl (červený) nesahá Mogulu TSF po paty (čímž patrně myslí, že Mogul TSF má lepší specifikace, mazací schopnosti a možná i nižší emise). U zeleného Stihlu to bude možná plichta, nebo vítězství Stihlu - aspoň by mělo, za ty... celý příspěvek > |  | Čím na karbon?, 10.12.2013 Dobrý den,
děkuji i Vám, Stando (non V.) za názor - ten nedokonalý styk kroužků s válcem je právě výsledek těch montážních vůlí čínských motorářů a pak i nedostatečného záběhu součástí. Válec jsem sundaný neměl a tak je možné, že úsady jsou pouze... celý příspěvek > |  | Čím na karbon?, 8.12.2013 Dobrý den,
pánové odborníci, můžete prozradit, jak nejlépe a nejsnáze odstranit nanesený karbon z pístu a válce motorové pily? Škrabák (šábr), který jsem používal na totéž u litinové hlavy škodováckého motoru, mi u hliníku nepřijde asi... celý příspěvek > |  | Ochranné pomůcky protipořezové, 11.11.2013 Ty testy, resp. prověřené produkty najdete zde, zde, zde, zde a zde.
Je dobré trochu umět německy, kdyby ne: hosen jsou kalhoty, jacken blůzy, hanschuhe rukavice, schuhe boty a koppfschutz ochrana hlavy. Jinak já před brýlemi upřednostnil síťku,... celý příspěvek > |  | Neznámá bromelie, 13.2.2012 Jedná se o Cryptbergii, což je všeobecné označení pro křížence rostlin rodu Cryptanthus a Billbergia. Dle květu se dá usoudit, že zobrazená rostlina je křížence druhu Bullbergia saundersii. |  |
 |
|
|
|