|
Vzdálenost plotu od souseda, 16.6.2014 Pozvěte na to zahradníka a případné škody vás nemusejí zajímat. |
 |
Zena a pila - poradi nekdo?, 19.5.2014 Nechodte do Mountfildu. tan samy maji v Lidlu za 1990Kc. |
 |
|
 |
El. křovinořez - Hecht 1445, 18.5.2014 Presne tak, jen upresnim, ze ta 20let stara el.pila Narex ma 1080W a urizne i 30cm spalek. Spokojenost. |
 |
Střešní krytina na dřevník, 6.4.2014 Onduline, nebo vlnity eternit. |
 |
Jaký olej na mazani retezu do pily?, 3.1.2014 Ja mazal PP90 a vzdy jsem ji naredil benzinem, naftou,nebo petrolejem. Co bylo po ruce. |
 |
Z PE 40 na bazénovou hadici, 25.11.2013 Co treba nejaka vodovodni redukce?
Nebo plstova vodovodni trubka, svarit nejakou prechodku. |
 |
Koza na řezání dřeva, 18.11.2013 Dobrý den,
vlastním několik koz. Dělané i kupované ale nechci se s kulatinou pořád zvedat. Dělám to tak : mám 2 silnější kulatiny zbité zespoda kramlemi a na ně si je pokládám a řežu přímo na zemi. Můžu si i proříznout.Vždy mi vydrží asi 6 let a... celý příspěvek > |
 |
Co se starým namíchaným benzinem?, 23.10.2013 Ahoj, ono se tomu až tak moc neděje, 30% benzínu je teda hodně, ale to snesou i nový naftový motory. Výrobci aut v zimě doporučují 5-8% obsahu???
To si asi děláte srandu? O autech toho vím dost-dělám v automobilce a benzín do nafty do CRTDI... celý příspěvek > |
 |
Ako vyhrievat budu pre macku/psa, 12.9.2013 Kdysi jsme psovi nahrivali cihlu na kamnech a pak mu ji dali do boudy.Spal na ni az do rana. Napada me dvojita podlaha boudy a pod ni 20 - 40W zarovka. |
 |
Krovinorez Partner B246, 21.7.2013 Ten samy problem a pry byl netesny karter. Zjistil nas znamy, kteremu jsme jej venovali-je to sikula a opravi temer vse. |
 |
|
 |
Studna 5,5m a systém cerpadla, 21.7.2013 Bud vodni automat a nebo Gardenu - je to ponorne cerpadlo a ma v sobe automatiku. Oboje najde Google. |
 |
Odvětrání studny, 16.6.2013 Na dno staci posgdit tlakove kalove cerpalo ale intezity usazovani kal vycerpavat. Tlakova kalovka uz se da poridit od 10tis.kc od Sigmy. |
 |
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 12.6.2013 Rozbehovy kondenzator za 720Kc!!! do vodarny jsem u nich objednal.Kdyz po dvou mesicich neprisel, tak jsem ho koupil v obchode za 68 Kc!!! |
 |
IBC kontejner - vibrační čerpadlo - tlakový spínač - rozstřikovač, 16.5.2013 K cerpadlu Malys se normalne dodavy tlak.nadoba, nebo tlak.spinac.Toto jsem nasel na netu - ROB-2 Tlaková regulace TR-1 2,3 pro čerpadla ponor do 22 m
|
 |
Oleo-Mac 932C - samovolné utahování řetězu, 2.4.2013 Bude vule v ulozeni listy. Jiste retez napinate na vyvesene liste a jak na ni zatlacite, tak se o netaky ten milimetr prizvedne a napne se jak struna. Retez se napina tak, ze povolim 1 ci 2 matky- podle toho kolik jich pila ma, spickou listy se... celý příspěvek > |
 |