|
Příspěvky uživatele - 192.41
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaká třešeň (odrůda) je nejlepší co se chuti týká a množství plodivosti?, 22.3.2014 Zdravim, tych samoprasnych zas tolko nie je, takze zalezi co sa vam este podari kupit.
Inak len tak na okraj, medzi chrupkou a srdcovkou je dost podstatny rozdiel. Srdckovky maju duzinu mäkku zatial co chrupky pevnu. Stavnate su asi vsetky... celý příspěvek > |  | Mrazíky jar 2014, 22.3.2014 Môj nazor na to je taky, ze komu sa efektivne nepodari uchranit tieto dreviny pred mrazikmi, tak ten sa tento rok marhul a broskyn nedocka, resp. docka ak ma super lokalitu.
Inak vase pozorovania nasvedcuju tomu ze si stromy oddychnu. |  |
|  | Co vaše réva? (2014), 19.3.2014 Tento rok je to i u mna s slzenim dost zaujimave, napr. somerset sedles iba nedavno zacal trosku slzit a uz vidno ze sa ocka pohli. Neviem si to vysvetlit, no slzy to menej ako po minule roky. |  | Kvitnutie marhul 2014, 19.3.2014 Puky su cervene, biele satocky este nevidno, rychli nastup vegetacie zbrzdilo chladne pocasie posledny tyzden, takze vsetko bude zalezat od dalsieho pocasia. Termin presne neviem odhadnut, no pocitam tak tyzden-dva. Samozrejme prial by som ci cim... celý příspěvek > |  | Roubování, 12.3.2014 Neviem nemam to odskusane a neviem po rusky tak ze celkom nerozumiem ani tomu panovi vo videu. Ale dedukujem ze cas za ktory sa paska rozpadne, zavisi od toho ako vrubel vruble rychlo hrubne. Ked rychlejsie tak skôr, a naopak.
No myslim si ze... celý příspěvek > |  | Cererit x hnojivo na ovocné stromky, 12.3.2014 Mozno to tu nepatri, ale ma to s tym suvis. Odporucam kazdemu pozriet film Geoffa Lawtona . |  | Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 11.3.2014 Toto je trochu mimo uz, no dnes ked som prisiel zo zahrady, som na obleceni objavil kvetopasa. |  | Roubování, 10.3.2014 Ona by sa mala podla vsetkeho sama rozpadnut ked zaskrtenie zacne robit drevu problemy, no to len podla videa sudim. |  | Roubování, 9.3.2014 Napr. aj preto ze uvezok pri nej netreba vôbec povolovat, nakolko sa sama pekne casom rozpadne. Dalej sa mi paci manipulacia s nou. |  | Co vaše réva? (2014), 8.3.2014 Môje Solarisi placu uz druhy tyzden, takisto aj niektore ine odrody, neviem z hlavy ktore.
Co ma ale prekvapilo je ze Rizling vlassky uz tiez place, a to nie je vôbec na chranenom stanovisti. |  |
|  | Řez třešně Těchlovan, 6.3.2014 Ako som pisal, nazivo by som sa dost rozhodoval nie to este z obrazkov.
Inak toto tu uz asi neptri, a sice neviem na akej je podnozi, no z obrazka sa mi zda ze ju mate blizko plotu. |  | Řez třešně Těchlovan, 6.3.2014 Cislo 8 by som vzpriemene vyviazal k opore ako terminal, a z ostatnych by som vybral 4 vhodne vyrastajuce vyhony, tak aby nevyrastali v jednom mieste a pod spravnym uhlom. Dalej by som ich zakratil tak aby boli v jednej rovine a terminal aby... celý příspěvek > |  | Odrůda rajčete, 6.3.2014 Niekoho kto pestuje na predaj by to mohlo napadnut, no ten co chce plody pre rodinu, a je rozumny, tak sa tomu vyhne. |  | Ranne zemiaky/brambory 2014, 5.3.2014 a moje su este v pivnici.
|  | Biologická ochrana proti mrazům, 4.3.2014 Ak by to naozaj fungovalo, tak by to bola pre ludi ktory byvaju v okrajovych oblastiach, velka pomoc, a podarilo by sa im vypestovat aj to, co sa im doteraz nedarilo pre pripadny neskori mrazik. |  |
 |
|
|
|