Příspěvky uživatele - 192.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelenina kdy ven?, 21.4.2014
Nor ma celkom optimisticku predpoved  (klop klop), tak zajtra idu von prve paradajky a dalej sa uvidi.
Rozkvétání slivoní, 21.4.2014
Hm dakujem, zaujimalo by ma co tie potvory stvarali na kvetoch sliviek.
Rozkvétání slivoní, 21.4.2014 Obsahuje fotku
Trochu OT, je to piliarka?
Mráz - malé plůdky meruněk, 18.4.2014
Ked to takto mate ze u vaas rozhodne vzdy jeden mrazik, tak preco nezadymujete pripadne nerobite ine opatrenia proti mrazu? Pri dvoch stromoch by to nebolo az take narocne.
Mráz - malé plůdky meruněk, 16.4.2014
Fakt je ze skody to napacha u vas velke.
Mráz - malé plůdky meruněk, 13.4.2014 Obsahuje fotku
S tou teplotou ked uz su male plodiky kaput, to asi nebude take jednoznacne pre vsetky odrody. Dalsia vec je cas, ako dlho je napr -1 °C. Su rôzne zdroje ktore uvadzaju rozne udaje, takze tazko takto presne povedat. Jeden graf pripajam ktory tu uz... celý příspěvek >
Paradajky voľne vonku, 12.4.2014
Mna to uz laka dlhsie a uz by som aj bol dal, lebo zacinaju niektore kvitnut, no nedalo sa pre pocasie, akonahle bude aspon aka taka vidina zlepsenia pocasia pokial ide o nocne teploty, hned idu von.  Inak to nema zmysel...
Kvitnutie marhul 2014, 10.4.2014
 U nas bol uz dnes nad ranom -1. takze som musel vyskocit z postele a nalozit ohen. No nastastie sa zamracilo, rozfukal vietor a teraz je uz +2.
Rozkvétání slivoní, 9.4.2014
Pan Rony, za aku dlhu dobu je schopna tato choroba nakazit aj virus free mlady stromcek? Ako sa prenasa? A da sa nejako liecit/ osetrovat proti nej?
Kvitnutie marhul 2014, 6.4.2014
Ako pisete neni vyhrano a dlho asi ani nebude. akurat ze u nas vcera poriadne naprsalo. inak yr.no vyzera celkom priaznivo, no dost im to skace. ecmwf uz je skeptickejsi, no takisto to menia ako na beziacom pase. gfs,  accuweather, weather.com a... celý příspěvek >
Kvitnutie marhul 2014, 6.4.2014 Obsahuje fotku
Pridavam nejake fotky Vehardy z 3.4.2014 (plny kvet bol vcera a predvcerom), nafotil som aj detail kvetu.
Kvitnutie marhul 2014, 31.3.2014
Dnes sa otvorili prve 3 kvety, do vecera mozno pribudnu dalsie, tak musim si niekedy najst cas na postrek sporgonom. Plny kvet odhadujem za 3-5 dni, potom nieco nafotim ak bude cas. Predpoved hlasi niektore dni prizemne mraziky, ale verim ze to... celý příspěvek >
Kvitnutie marhul 2014, 27.3.2014
Inak i ja som mal podobny zazitok. Ked som si marhulu kupil, tak hned prvy rok mala jeden kvet, samozrejme som chcel aby z toho kvetu bol plod, a tak som ju pred ocakavanym mrazikom zabalil do textilie. :) Rano cely nateseny ze mraz nebol, som ju... celý příspěvek >
Kvitnutie marhul 2014, 26.3.2014
Hm takze vyzera to tak ze prve kvety sa objavia za 2-3 dni, plny kvet si netrufam odhadnut lebo sa tu citelne ochladilo. Vyhliadky pocasia su tak pesimisticke, az sa mi to zda ako zly sen. Ked si predstavim ze minuly rok kvitla niekedy zaciatkom... celý příspěvek >
Prasknutí tažně, 23.3.2014
Ahoj Palo, ja mam inu skusenost, mne sa tazne lahsie ohybaju a menej praskaju ked uz sa do dreva tlaci miazga. Hned v zime po reze, mi pride ze su podstatne krehsie.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika