|
Příspěvky uživatele - 19.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stupeň červivosti jabloní podle odrůd, 25.11.2013 minimalne : Rajka
nejvice cervive: Golden Delicius (50 procent letosni urody)
|  | Afrikány - desinfekce půdy, 16.11.2013 Děkuji za odpověď, poputují tedy do kompostu, Afrikány jsme pěstovali v truhlících a záhony mám již zryté |  |
|  | Afrikány - desinfekce půdy, 15.11.2013 Přeji dobrý večer,
odkvetlé Afrikány je prý možné dát místo do popelnice na kompost, s tím že desinfikují půdu. Je na tom něco pravdy?
Děkuji za případné reakce. |  | Nashi, Hosui, Kumoi, 2.11.2013 Dobrý den,
připojuji se k prosbě, zda by někdo mohl napsat název té zakrslé, všude nacházím jen podnož kawkazská, což je podle google semenáč
Přeji pěkný den všem diskutujícím
|  | Prořezání zanedbaného stromku, 26.10.2013 Ano, to máte pravdu, jen rád používám postřiky v omezené míře a rezistentní jabloň nemusím tolik ošetřovat chemicky, spíše to bylo na vysvětlenou proč chci tento stromek přeroubovat a zbavit se této odrůdy |  | Prořezání zanedbaného stromku, 26.10.2013 Chuťově je Golden delicius vynikající, ale této odrudě chybí lepší rezistence proti strupovitosti a je svým způsobem opravdu zastaralá. Nechce se mi stromek silně chemizovat, abych dosáhl plodů bez strupovitosti, člověk se radši zakousne na pohled do... celý příspěvek > |  | Prořezání zanedbaného stromku, 26.10.2013  Zdravím zdejší diskutující,
obracím se na Vás s prosbou o radu. Na zahradě jsem zdědil zhruba 10 letou jabloň Golden Delicius, o stromek se nikdo dlouhou dobu nestaral. Plody trpí silnou strupovitostí a podle příspěvků, co jsem zde četl, nemá... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|