Příspěvky uživatele - 228.59

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odrůda jabloně, 10.11.2012
Díky za příspěvek. Ano je to starý 70ti letý strom přeroubovaný, toto jsou původní jablka, plody pěkně voní 
Odrůda hrušně a jabloně, 10.11.2012 Obsahuje fotku
Zdravím, ještě mám tyto fotky neznámé hrušky a jabloně.Nepoznáte je někdo?Hrušky se sklízí kolem 25.září, vydží max.2 týdny, mají svěží kořenitou chut, bílou dužninu, velmi sťavnaté.Jablka sklizím začátkem října, do sklepa nevydží.Je to podzimní... celý příspěvek >
Odrůda jabloně, 10.11.2012 Obsahuje fotku
Nepoznáte někdo odrůdu této jabloně?Sklizeň v půlce září, bílá,sťavnatá dužnina.Děkuji 
Mně neznámé onemočnění jabloně, kdo poradí?, 29.9.2012
Dobrý den. Mám úplně stejný problém, nemoc napadá hlavně staré stromy které nemají sílu udělat zával kolem.Jde u mě o odrůdu Rubín asi 30let naroubovanou většinou na panenské, vejlimka a asi bernské a je zajímavé, že dřevo původní... větve... celý příspěvek >
Po roce opět řádí ve skalce, 18.8.2012
U nás se taky zabydlela a už je tu třetí rok a taky se jí nemůžeme zbavit a to sme toho už zkoušeli, máme na dvoře ovčáka a ani ten jí v jejích procházkách nevadí.Problem je o to větší, že jakmile má i mladé, tak je to peklo.zabydlely se v mezeře... celý příspěvek >
Černý rybíz, usychání větví, 1.7.2012
Dobrý den. Máme odrůdu Titan a již 3leté větve přes 100cm vysoké vyholují a listy s plody máme jen na vršcích, přitom starší větve vyřezáváme a mladé se letos vůbec netvoří.Co stím máme prosím dělat?Ostříhat vše na podzim a doufat že obrazí spící... celý příspěvek >
Hrušeň Nela, 11.5.2012
Zdravím. Mám 7letou Nelu na kdouloni čtvrtkmen.Plody jsem sklízel jen v 2.roce.Teď 3 roky po sobě krásně kvete ale na její výšku cca 4 metry sklízím 5-6plodů, vše opadá asi neoplozené ihned po odkvětu na škůdce stříkám na myší ouško poblíž je... celý příspěvek >
Ruská zima, 8.2.2012
také doufám že neomrznou moc ořechy, přeci jen začátkem ledna bylo skoro jerní počasí, tak teplotní šok tam asi bude...
Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 7.12.2011
Přesně tak... Je to celé nějaké divné, tolik práce s oplocením, brutální dřina s vykopáním obrovských děr, náklady na hnojení, než jste sehnal všechny stromky pokud jste nekoupil co právě bylo na skladě... takže spoustu vynaloženého času a financí a... celý příspěvek >
Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 7.12.2011
Určitě kůly ještě přitlučte, při vyorávání stromků ve školce dochází k takovému poškození kořenů, že přitlučením 1.kůlu nic nezkazíte, pan Stanislaw to vystihl přesně...
Duo hrušeň, 29.11.2011
zdravím, hruška Gute Luise je synonymem Avranšské
Kidd´s orange, 26.7.2011
ve zlíně malenovicích mají coxovu renetu na a2 běžně každý rok mají i internetové stránky
Jak na kvas z hrušek?, 13.6.2011
Dobrý den. Jaké kvasinky přidáváte?Já Vínka ale hrušky dokvasí jen do 5%cukru a pak se zastaví a to mám sudy v garáži kde teplota neklesá pod 10st.Prý to není normální a vypálím tak 4litry z 100lkvasu, dodržuji hygienu, zdravé ovoce, kvašení přes... celý příspěvek >
Nishikigoi, 9.5.2011
No každopádně jsem to chtěl vyzkoušet. Bydlím v podhůří Jeseníků a tak je tady o něco chladněji ale přes léto je to zřejmě zbytečné snažit se o přežití pstruhů, bez stálého přítoku vody z nějakého potůčku.
Náhrada za Idared, 22.4.2011
Náhrada za Idared neexistuje... je štavnaté, osvěžující i v koncem května když je dobrý sklep.Jde pěstovat i bez postřiků, vždy se něco vybere, zbytek přepálí.350m.n.m.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika