|
Příspěvky uživatele - 228.59
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda jabloně, 10.11.2012 Díky za příspěvek.
Ano je to starý 70ti letý strom přeroubovaný, toto jsou původní jablka, plody pěkně voní |  | Odrůda hrušně a jabloně, 10.11.2012  Zdravím, ještě mám tyto fotky neznámé hrušky a jabloně.Nepoznáte je někdo?Hrušky se sklízí kolem 25.září, vydží max.2 týdny, mají svěží kořenitou chut, bílou dužninu, velmi sťavnaté.Jablka sklizím začátkem října, do sklepa nevydží.Je to podzimní... celý příspěvek > |  |
|  | Odrůda jabloně, 10.11.2012  Nepoznáte někdo odrůdu této jabloně?Sklizeň v půlce září, bílá,sťavnatá dužnina.Děkuji
|  | Mně neznámé onemočnění jabloně, kdo poradí?, 29.9.2012 Dobrý den.
Mám úplně stejný problém, nemoc napadá hlavně staré stromy které nemají sílu udělat zával kolem.Jde u mě o odrůdu Rubín asi 30let naroubovanou většinou na panenské, vejlimka a asi bernské a je zajímavé, že dřevo původní... větve... celý příspěvek > |  | Po roce opět řádí ve skalce, 18.8.2012 U nás se taky zabydlela a už je tu třetí rok a taky se jí nemůžeme zbavit a to sme toho už zkoušeli, máme na dvoře ovčáka a ani ten jí v jejích procházkách nevadí.Problem je o to větší, že jakmile má i mladé, tak je to peklo.zabydlely se v mezeře... celý příspěvek > |  | Černý rybíz, usychání větví, 1.7.2012 Dobrý den.
Máme odrůdu Titan a již 3leté větve přes 100cm vysoké vyholují a listy s plody máme jen na vršcích, přitom starší větve vyřezáváme a mladé se letos vůbec netvoří.Co stím máme prosím dělat?Ostříhat vše na podzim a doufat že obrazí spící... celý příspěvek > |  | Hrušeň Nela, 11.5.2012 Zdravím.
Mám 7letou Nelu na kdouloni čtvrtkmen.Plody jsem sklízel jen v 2.roce.Teď 3 roky po sobě krásně kvete ale na její výšku cca 4 metry sklízím 5-6plodů, vše opadá asi neoplozené ihned po odkvětu na škůdce stříkám na myší ouško poblíž je... celý příspěvek > |  | Ruská zima, 8.2.2012 také doufám že neomrznou moc ořechy, přeci jen začátkem ledna bylo skoro jerní počasí, tak teplotní šok tam asi bude... |  | Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 7.12.2011 Přesně tak... Je to celé nějaké divné, tolik práce s oplocením, brutální dřina s vykopáním obrovských děr, náklady na hnojení, než jste sehnal všechny stromky pokud jste nekoupil co právě bylo na skladě... takže spoustu vynaloženého času a financí a... celý příspěvek > |  | Zkusenosti se zakladanim mensiho sadu, 7.12.2011 Určitě kůly ještě přitlučte, při vyorávání stromků ve školce dochází k takovému poškození kořenů, že přitlučením 1.kůlu nic nezkazíte, pan Stanislaw to vystihl přesně... |  |
|  | Duo hrušeň, 29.11.2011 zdravím, hruška Gute Luise je synonymem Avranšské |  | Kidd´s orange, 26.7.2011 ve zlíně malenovicích mají coxovu renetu na a2 běžně každý rok mají i internetové stránky |  | Jak na kvas z hrušek?, 13.6.2011 Dobrý den.
Jaké kvasinky přidáváte?Já Vínka ale hrušky dokvasí jen do 5%cukru a pak se zastaví a to mám sudy v garáži kde teplota neklesá pod 10st.Prý to není normální a vypálím tak 4litry z 100lkvasu, dodržuji hygienu, zdravé ovoce, kvašení přes... celý příspěvek > |  | Nishikigoi, 9.5.2011 No každopádně jsem to chtěl vyzkoušet. Bydlím v podhůří Jeseníků a tak je tady o něco chladněji ale přes léto je to zřejmě zbytečné snažit se o přežití pstruhů, bez stálého přítoku vody z nějakého potůčku. |  | Náhrada za Idared, 22.4.2011 Náhrada za Idared neexistuje... je štavnaté, osvěžující i v koncem května když je dobrý sklep.Jde pěstovat i bez postřiků, vždy se něco vybere, zbytek přepálí.350m.n.m. |  |
 |
|
|
|