Příspěvky uživatele - 227.60

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 359 3/8 nezatahuje spojku ale ju vystreli, 14.6.2014
zdravim vas potreboval by som poradit na husq 359 som menil zaberove kolecko a ked som po nahodini spojky nastartoval tak namiesto dotiahnutia mi vyhodilo vsetko von az tak ze sa mi rosipalo ihlowe lozisko, kupil som nove lozisko zalozil som to a zas... celý příspěvek >
Harcot, 21.12.2013
Je škoda že na Slovensku slivky a marhule na ZR nikto nepredáva, bola by to dobrá voľba. Predávajú tu len na Wangheimovej alebo Wadensville. Čo sa týka stredne silno rastúcich podpníkov tak je to St Julien ale o tom som čítal že je dosť... celý příspěvek >
TopTaste?, 21.12.2013
Myrobalán je pán Petr dobrá podnoź pod slivky aj marhule, dobre odoláva suchu, my tu na severozápadnom Slovensku máme v posledných rokoch obrovské sucho tento rok v červenci ani raz nepršalo takže na suché letá posledných rokov je ideálna.... celý příspěvek >
Č. lepotica a Katinka, 21.12.2013
Pre mňa je doležitá chuť, veľkosť nie je pre mňa až tak podstatná, radšej si dám menšiu Katinku ako nejakú obrovskú 100 gramovú slivku mdlej chuti. Jano
Presne tak pán Rostislavík ja tiež preferujem slivky na slabšie rastúcich podpníkoch, ale má to aj svoju nevýhodu pretože v suchých letách sa musia tieto stromy zalievať lebo plytko korenia. Na silno rastúcich podpníkoch preferujem len broskyne.... celý příspěvek >
Katinku by mal mať zasadenú každý pretoźe je to momentálne najlepšia skorá slivka.  Jano
Slivoň Anna Späth, 3.11.2013
Zhruba pred dvadsiatimi rokmi boli hodne propagované odrody čačanské a Gabrovská aspoň u nás na Slovensku, po nich nastúpila éra nemeckých sliviek a tak táto odroda nemala priestor sa rozšíriť.Ako je táto odroda náchylná na moniliózu?Ja ju každopádne... celý příspěvek >
Duo hrušeň, 26.10.2013
Je to červená Wiliamsova a Clapova a je na hruškovom podpníku, tento rok prvý raz ukázali plody, Wiliamsovka 1 a Clappova 3.Zasadené v roku 2009.N.K.
Prořezání zanedbaného stromku, 26.10.2013
Obávam sa, že nedopestujete žiadnu jablon nikdy ak to budete chádpať takto.Stromky ktoré sú dnes rezistentné nemusia byť rezistentné zajtra, nežijeme v inkubátore.10 ročný stromček na jar orežte a tešte sa že ho máte, občasná strupovitosť predsa... celý příspěvek >
Kdy a čím hnojit, 26.10.2013
Tak toto je vážne vedecká diskusia.Ja len nerozumiem, prečo môj starý otec aj svokor svorne zdôraznovali, že hnojiť hnojom treba cca 1x za 3-4 roky, lebo inak to záhrade neprospeje.Dodržiavam to dodnes, mám uplne plnú pivnicu jablk a hrušiek a musím... celý příspěvek >
Nasátí ryb čerpadlem skrz gulu, 15.10.2013 Obsahuje fotku
dalsie foto
Nasátí ryb čerpadlem skrz gulu, 15.10.2013 Obsahuje fotku
Zdravim vsetkych priaznivcov toho nasho sveta... Tak citam ze tie rybicky su ako Nemo.No ja este nemam spusteny svoj rybnik ale gulu som si vyrobil sam s KG kolena, redukcie a plastovych tanierov.Tie plastove taniere su vlastne kryt guly a... celý příspěvek >
Jaké nasázet trvalky?, 15.9.2012
Dakujem za radu, pivonky a kosatce nasadené, teraz sú na rade cibuľoviny a liliochvostec.N.K.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika