Příspěvky uživatele - 41.143

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rybiz Red Lake, 24.6.2014 Obsahuje fotku
.
Rybiz Red Lake, 24.6.2014 Obsahuje fotku
Letos dozrál Red Lake dřív.  Dozráva spolu s odrůdou Detvan. Detvan má hrozny s hodně dlouhou stopkou.
Sklizeň česneku, 24.6.2014 Obsahuje fotku
Dnes jsem sklidil nepaličák odrůdu Mojmír. Vypadá celkem dobře.
Určení hmyzu, 21.6.2014 Obsahuje fotku
Prosím Vás, nevíte, o jaký druh se jedná? Na délku má 3 - 4 cm. Děkuji.
Nejranější odrůdy meruněk, 20.6.2014
Pane Petře, Radku máte pěknú, chtěl bych se zeptat na Vehardu. Moje Veharda (když to je Veharda) se začala zvětšovať a chytá barvu není to zelené jako brčál, narozdíl od Bergeronu a Barbory.
Prev-B2, 17.6.2014
Pouzivanie bio-pripravkov viedlo k prudkemu zvyseniu biodiverzity jakých... Vitisan, Alginure?
Třešňový týden, 16.6.2014
Jaké odrůdy Vám momentálně dozrávají. Letos je to o hodně dřív. 
Prev-B2, 16.6.2014
Myslíte si, že i Alginure je EKO, když se má aplikovat daleko před sklizní. A ještě OL je AT, není jednoznačně 0 dní.  Pro jabloně se uvádi "Aplikace v průběhu květu a po květu mohou zvyšovat rzivost plodů a mohou způsobovat zmenšení růstu listů... celý příspěvek >
Odběr roubů v červenci - jak je uchovat do jara?, 15.6.2014
Zkuste roubování polodřevnatými rouby za kůru koncem července.
Jaký máte hrášek?, 14.6.2014 Obsahuje fotku
Letos pěstuji Oskara na 7 m2. Jsem velmi spokojen. Dnes jsem probírkou sklidil 3 kg. Odhaduji, že příště ještě 3 kg sklidím. Nejvíc zrn v lusku bylo 9, Semo uvádí 10-12. 
Prev-B2, 13.6.2014
Pane V. ten pomerančový olej má nějakou účinnost nebo to je "placebo"? Slyšel jsem, že se může použít jako smáčedlo. Nemáte zkušenosti s přípravky Vitisan (hydrogenuhličitan draselný) a Alginure.
Bílá vata na větviček jabloni, 12.6.2014
Je to Vlnatka krvavá. 
Nejranější odrůdy meruněk, 12.6.2014
Pan Libor,  pestujete aj odrodu Velbora?
Hrusen vs. jalovec, 11.6.2014
Strupovitost, nasledek na srážky bohatého jara. Ted uz s tim nic neudelate.
Jaká je to choroba?, 10.6.2014
Je to nedostatek Fe
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika