Příspěvky uživatele - 5.209

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Staré ale vylepšené odrůdy, 12.10.2013
Pozdrav všem. Ráda bych poděkovala všem, kteří radili. Musím přiznat, že v tuto chvíli je můj probkém vyřešen, právě jsem objednala. Díky Vám a odkazům na prodejstromku.cz a stareodrudy.org jsem opravdu částečně pronikla do tajů ovocnářství. Celý den... celý příspěvek >
jé, máte pravdu, tady to u stromků píší, no to mám opravdu radost, moc děkuji   Ivana
Místní pamětníci zahrádkáři, a těch už není mnoho, většinou nezajímá, co jim na zahradě roste, jen vědí, že tohle je to dobré jablko. Ano, vzhleden ke globalizaci máme pestrou nabídku, ale z opačné strany vzato - kdo se pak v tom má vyznat? Člověk... celý příspěvek >
Staré ale vylepšené odrůdy, 11.10.2013
i Vám velký dík. Myslím, že základ obnovy sadu už se rýsuje.. jen houšť a víc... přeji hodně radosti a dobré chuti. Ivana
hmm, zajímavé, místa dost, určitě jednu nasadíme... děkuji, každá rada dobrá... víte zahrada je pro mě neuvěřitený relax, ráda zkouším cokoli nového, když někde vidím přídomek " sibiřské", je to moje... něco zajde, něco ujde, něčemu se daří...... celý příspěvek >
moc děkuji, čtete mi myšlenky! takže, podnož už asi znám(pokusím se pídi podle označení, snad v zahradnictví odborníci pochopí), no a teď jakou odrůdu rezistentní vůči strupovitosti do naší polohy?
díky za radu, jména zní hezky, jdu vygooglit podrobnosti..
děkuji. jenže jak poznám, že jde o vyšší kmeny? většinou se výška stromů neuvádí, někdy jen že jde o špičák - ten jsem si jednou pořídila, ale z "klacku " v zemi nic nebylo, vůbec neobrazil..
no, ta mě asi trápí nejvíc... asi je to opravdu nadmořskou výškou..
to je přesně ono, chuť starých odrůd a také vzhled je jiné. Mám tay i jednu jabloň asi 6 let, ale vedle původních vypadá jsko neduživé dítě, ovoce dává ale ta chuť je jiná a je jich málo.. určitě nechci používat chemii, to raději budou stromy jen pro... celý příspěvek >
no, právě jsem se byla podívat, jaká bude letos úroda - obávám se, že ze starých stromů nesklidíme nic. Všechno je strupovité, plody velikosti švestky, sem tam větší nehezké jablko, ale chuti dobré. Mám moc ráda hlavně čistecké, to má ale letos pár... celý příspěvek >
Dobrý den, jsem zapálená zahradnice začátečnice se zahradou v nadmořské výšce 650m.n.m. Součástí zahrady je i nevelký "sad", ve kterém byly již dávno vysazeny jabloně. Některé již hodně staré a neplodné ty jsme odstranili a celkově doplnili o ostatní... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika