|
Odrůdy meruněk, 13.3.2013  Tsunami skusim zohnat tento rok dufam že sa mi to podary u nas sa zatial nikde nepredavala.Na slaborastucich podpnikoch mi odišiel po 5 rokoch Pinkot, Hargrand a počitam že odide aj Orange Red som hodne na tie podpniky naštvany radšej slivkovy alebo... celý příspěvek > |
 |
Odrůdy meruněk, 12.3.2013 Zdravim pane Petr Tsunami som mal objednanu u vas Prodejstromku.cz pre velky zaujem sa mi neušla zato som tam kupil Tomkot.Hlavne sa snažim kupovat marhule na myrobalane na slaborastucich podpnikoch sa marhuliam u mna nedari preto radšej počkam a ked... celý příspěvek > |
 |
|
 |
´Sterkmannova´ - zimní hvězda, 7.3.2013  Je to polomaslovka. |
 |
Rumjanaja Zorka, 28.2.2013  Pani Monika Rumjanaja Zorka pan Jiri Kamiš z Českych Budejovic ju pestuje už 13 rokov o tomto velkoplodom mirobalane bolo pisane v časopise zahradkar č.11 pan Kamiš ju ma z Lehnic mam dojem že ju pestuje aj pan Vysloužil trochu špatne foto. |
 |
Královna Viktorie, Dabrovická, Jubileum, Kalypso, 27.2.2013  K.viktoriu tiež mam roste bujne pod.myrobalan chutovo je vyborna štavnata zarodila prvy rok uvidim ako to bude dalej.Foto trochu neskoro vedšina plodov bola obrana. |
 |
Švestky v sezóně 2012, 25.2.2013  Ten nekolinasobny križenec altanovej renkloty sa vola Evička. |
 |
Boscova lahvice, 13.2.2013  Už sa predavaju v nemecku, rakusku mam jednu objednanu.
|
 |
Vackova pozdní, 12.2.2013 To neni duranzia, pane keby ste bol taky laskavy a poslal bi ste mi roby stej Vackovej.
|
 |
Nezabúdli ste na sýkorky?, 2.2.2013 Nie nefotil som ich ja ale su nadherne, chcel som aby aj ostatni zahratkari vydeli pekne foto. |
 |
Nezabúdli ste na sýkorky?, 31.1.2013  Nezabudli sme ani na ostatnich vtakov.
|
 |
|
 |
Plumcot Melitopolski, 31.1.2013 Bolo bi možne ju preštepit nevidim v tom žiaden problem. |
 |
Boscova lahvice, 25.1.2013  Kuriozita z nemeckej vystavy drevene hrušky. |
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 24.1.2013  Dalšie nove kuriozne slivky žraločie zuby, melon slivky, citron slivky.
|
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 23.1.2013  Pani zahradkari ja to tam davam z dlhej chvile aby bolo načo pozerat cez tieto dlhe zimne dni.
|
 |
Rozdíl mezi Ringlí a Blumou, 21.1.2013  Neni nadherna ta bluma. |
 |