|
Příspěvky uživatele - 3.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Papriky 2016, 12.2.2016 Úplně s Vámi souhlasím, kdo má běžnou velikost skleníku nebo foliáku nechce čekat celé léto až mu v září něco dozraje.Mě se osvědčila Amy, Superamy,mají i celkem silnou stěnu.Potom Palermo, semínka z čerstvé papriky, koupené v Lidlu.Brzy plodí, a... celý příspěvek > |  | Mulčovací drť z listí dubu, 14.11.2015 Můžu použít dubové listí na zimní mulč k ovocným stromkům? T.j. na zakrytí kořenů a kmínku mladých stromků proti kolísání teplot, na jaře ho zase odhrnu a zkompostuju - neprovede to těm stromkům něco?
Děkuji |  |
|  | Postřik ostružin a angreštu, 3.11.2015 Na podzim určitě jen měďnatým přípravkem. |  | Kiwi - vhodný opylovač?, 12.10.2015 Děkuji Vám za odpověď.Sazenice jsem kupovala spíš náhodně.Jako třetí mám právě Weikii samosprašnou, o které píšete, že by byla vhodná.Myslela jsem, že je opylovač jen pro sebe, proto jsem ji nezmiňovala.
Tak se snad něco urodí |  | Kiwi - vhodný opylovač?, 12.10.2015 Dobrý den
Koupila jsem si samičí rostlinu kiwi Geneva, a samčí Weikii.Poradí někdo, jestli to pro ni bude dobrý opylovač? |  | Černý ořech uvnitř skořápky - shnilý, 23.9.2015 Já mám letos stejný problém.Ořechy byly jiné roky v pořádku.Myslím, že to bude letošním suchem, jsou i drobné.Listy jsou beze skvrn.
|  | Množit jahodník odnožemi nebo kupovat v jahodárně?, 31.8.2015 Z vlastních sazenic si berete odnože většinou z těch jahod co rušíte, tedy tříletých.Ale nejkvalitnější jsou z jahod, které plodily prvním rokem. |  | Angrešt se nedaří, 5.7.2015 Každoročně dávám pod stromky uležený hnůj od králíků, na to od jara mulčuji trávu.Stromky mám snad 20leté, každoročně obalené velkými plody.Každý rok také prosříhám nejstarší větve. |  | Slimáci? Vím jak na ně, 21.6.2015 Z hlísticemi zkušenost nemám, zato mám tu nejlepší zkušenost s Indickými běžci.Moc šikovné kachny, nic neponičí a na zahradě nemám jediného slimáka.A to jsem jich měla spoustu. |  | Kdy sazenice do skleníku a kdy na záhon?, 16.4.2015 Odpověď se netýká doby výsadby sazenic, ale vašemu zmíněnému problému se slimáky.Pořiďte si na zahradu kachny indické běžce.od té doby co je chovám slimáky nemám, a moji sousedé co je mají taktéž.Jen salát je před nimi ochránit, nejlíp nízkou... celý příspěvek > |  |
|  | Papriky 2015, 6.1.2015 Už hodně sezón používám k výsevu paprik jogurtovač.Nechám zapnutý na nižší teplotu, ta je málo přes 30 st.Do krytu mám vyvrtané otvory, aby větral.Papriky vyklíčí za týden až 10 dní. |  | Brutálně špinavé demižony - co s tím, 4.12.2014 Mě pomohl gel do myčky na nádobí a druhý den silný drát vytvarovaný do mírného oblouku a na jeho konec důkladně přidělaná ocelová drátěnka na nádobí. |  | Opadávají nezralé kuličky rybízu, 27.5.2014 Jediný rybíz, který mi neshazuje bobule, je Hainemanův pozdní.Ten má hrozny bez "kazu"Možná jsou takové i jiné odrůdy.Hlavně se dobře trhá,
Mšice na rybízu v této době likviduji Rock effectem,(není chemický). |  | Rajčata, kroutí se vrcholy, 2.5.2014 To je dobře, že píšete"s křížkem po funuse".Řeším stejný problém.Mám sadbu rajčat v kelímkách ve foliáku.Dokud byly doma za oknem, bez problému.Teď jim začaly zakrňovat a kroutit se vrcholky.Poškození herbicidy jsem vyloučila.Virozu asi taky, protože... celý příspěvek > |  | Svrab v uších u králíků, 11.2.2014 Mám vyzkoušený arpalit NEO, je šetrný, může se použít i pro exoty, plazy atd.Působí rychle a 100%.U králíků, které budete brzy zabíjet, použijte raději olej.Hana |  |
 |
|
|
|