|
Rubín, 29.12.2013 Zdravím
Sice nevím proč si tu lámete hlavu nad chováním Bohémie, když je to vlastně jen barevná pupenová mutace Rubínu, která není 100% zakodována v genech mutace. A proto není divu, když se červený Rubín zase začne vracet ke své púvodní... celý příspěvek > |
 |
Jonathan, Red Delicious, Boikovo, Sudetská, 29.12.2013 Zdravím
Ahoj Ondro. Sice nevím z jakého dúvodu nadáváš na knihy o řezu, ale s tím to tvým názorem nemohu absolutně souhlasit. Mám většinu publikací co vyšla o řezu od p. Vaňka přes Vávru , Dvořáka, Kyncla, Kohouta, Blažka a konče... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Hvězdné odrudy - rezistenti a žlutoplodé odrudy, 29.12.2013 Zdravím
Předem děkuji všem přispěvovatelúm za reakce a hlavně přeji všem Šťastný Nový rok. Velice by mě zajímal Váš názor proč žlutoplodé odrudy nejsou tak lákavé a oblíbené tak jako červenoplodé odrudy i když je chuť u nich naprosto stejná nebo... celý příspěvek > |
 |
Paula Red, 11.9.2013 Zdravim
Děkuji za upřímný popis odrudy. Chtěl jsem se Vás zeptat proč jste ji zrušil kvuli houbovým chorobam, když jsou dnes na trhu účinné prostředky a to i přesto , že Vám chutnala.
děkuji sadař vlada |
 |
Chemická ochrana, 11.9.2013 Zdravím
Musím se přiznat, že Vaš problem je pro mě novinkou. Postřiky nakupuji přímo v hobby prodejnách.Jinak pokud jste členem zahradkářů tak některé organizace tzv. rozlívají postřiky z velkobalení. Rozhodně bych neradil nakupovat přes nějaký... celý příspěvek > |
 |
Průzkumný dotaz, 11.9.2013 Vážený rosti - slaviku
Vaš názor si dam do paměti počítače a v červnu ho znovu zveřejním a budu zvědaví kolik pěstitelú Vam poděkuje za moji opomenturu. Věřte tomu, ti co doplatí na Vaší lehkomyslnost a škodolibou radost, kterou beztak ani sam... celý příspěvek > |
 |
Průzkumný dotaz, 11.9.2013 Zdravím
nevím co mate na mysli, že mám pomotané. Pro někoho jsou zákony přírody jasné a někdo to bere jako boží vúli. Ja jsem tolerantní k oběma táborum. To že něco nevíte tak se na to zeptejte a já Vám odpovím a neodrazujte ostatní od... celý příspěvek > |
 |
Průzkumný dotaz, 11.9.2013 Zdravim
Je vidět z Vašich příspěvkú, že opravdu největší problém s úrodou mají třešně.Je to bohužel smutné, ale třešně jsou závislé na opylování včelami a na pěkné počasí v době květu. Nikdo mi nevymluví, že včely jsou nahraditelné jinnými... celý příspěvek > |
 |
Průzkumný dotaz, 11.9.2013 Zdravím
Vážení pěstitelé bacha na to! Příroda nás zkouší. Jestli jste nechali přeplodit broskvoně, meruňky a víno a usnete na vavřínech tak o ně příjdete! Příroda se nás snaží uchlácholit a připravit šokovou situaci pro naše miláčky a zabít je.... celý příspěvek > |
 |
Průzkumný dotaz, 11.9.2013 Zdravím Vas p. Paľo
Je vidět, že máte ptáky pod boží ochranou když chodí spát ke kostelu a to k národnímu stromu (mají Slováci také lípu jako národní strom nebo máte jinný? To jste mi vnuknul nápad, nad kterým jsem se ještě nepozastavil.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Aka odorda hrusky je na tejto fotke?, 3.9.2013 Zdravím
Hruška na Vaší fotce je Clappova maslovka a její synonima Clappuv miláček nebo ze zahraničí uváděná jako Favorit Clap. Tato odruda má typické znaky a je lehce rozpoznatelná. Máte krásné plody a už náznaky strupovitosti na listech je... celý příspěvek > |
 |