|
Příspěvky uživatele - 248.87
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříbrné listy na švestkách, 30.9.2013 Stříbřitost listů způsobuje houba Kožnatec nachový.
Lída
|  | Češete nebo ještě čekáte, 30.9.2013 Mrazík nevadí, plody se lépe vybarví, ale u mne už šlo všechno lehce dolů, tak mám sklizeno. Lída (HK) |  |
|  | Sloupovité jabloně, 30.9.2013 To snad ale nemáte sloupovitou jabloň? Jaká to je odrůda? Lída |  | Jak zazimovat venkovní květináč, 30.9.2013 Obložením polystyrénem jim rozhodně neublížíte, také se obkládají slámou (přes ni doporučují bublinkovou fólii), nebo kolem květináče zapíchnout kolíky a prostor vysypat opadaným listím, nebo obalit jutou a tak všelijak. Pokud je necháte normálně pod... celý příspěvek > |  | Sušení oregana, 29.9.2013 omluva - asi pro změnu začíná blbnout klávesnice... L. |  | Sušení oregana, 29.9.2013 jká normálně těsně před květem ostříhám, otrhám lístečky a na lísce ve stínu usuším - jako majoránku. Stejně to dělám i s tymiánem, ale to suším celé větvičky a lístečky odrbu až ze suchého. Lída |  | Určení jalovce, 29.9.2013 Skyrocket ale nepíchá!! Souhlasím s Josefem. Lída |  | Češete nebo ještě čekáte, 29.9.2013 Ještě mi zbývá obrat Goldstar, včera šel už lehce. Ostatní jabloně mám očesané. Lída |  | Armida, 28.9.2013 Ona by letos byla měla plody, udělaly se, jenže je napadla ta rez a opadaly ještě malé :-((( Lída |  | Jak zúžitovat králičí maso, 26.9.2013 Stehna řízky, hřbet pečení, předek + srdce, ledvinky guláš, játra na cibulce, odřezky a hlava polévka. Dá se dělat čína, na smetaně, na divoko, po indicku se šťávou i omáčkou, při pečení i smažení se dá různě ochutit. bylinkami a kořením. Vynikající... celý příspěvek > |  |
|  | Poraďte co je to za škůdce - hryzec?, 26.9.2013 U mne na zahradě kočky jsou, a přesto mi nějaké potvory sežraly čtvrtinu ruských gladiolů a tři čtvrtiny frézií, taky ohryzali pár brambor. Chodbičky jako u tulipánka, tipuji to spíš na hryzce, ti tu poslední dobou začínají řádit. Lída |  | Armida, 26.9.2013 Zatím jsem plody neměla, byly by byly nějaké letos, kdyby nechytla tak moc tu rez. Mám ji třetí rok.
Z obrazového atlasu odrůd (Sus): Měla by být ke sklizni v polovině září, konzum asi za 14dnů a dál. Chtěla jsem, aby byla před Pařížankou, kterou... celý příspěvek > |  | Jaká odrůda jabloně je rezistentní a zároveň chuťově výborná?, 21.9.2013 Matčino je vynikající, má specifickou nezaměnitelnou chuť, ale většinou brzy moučnatí a hlavně chce spíš vyšší tvar. Minimálně čtvrtkmen, na zákrsek se nehodí. Lída |  | Jaká odrůda jabloně je rezistentní a zároveň chuťově výborná?, 21.9.2013 Za sebe mohu doporučit jabloně Dima (Discolor x Mantet), Jonalord (Jonathan x Lord Lambourne), Rajku a Goldstar. Ještě je chuťově dobrá Rubinola, Topas nám moc nechutnal. Záleží také, jestli máte raději jablka sladší nebo kyselejší.... celý příspěvek > |  | Soused likviduje zahradu, 20.9.2013 Jestli myslíte tu náhradní výsadbu, bylo mi to řečeno (a nejenom mně) u nás (HK) na odboru živ.prostředí, dokonce je to takto i formulováno přímo na formuláři "žádost" pro povolení kácení. Budu totiž nucena v dohledné době skácet břízu (bohužel... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|