Příspěvky uživatele - 124.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 11.7.2013
Sekat by se mělo náběžnou stranou nože, jinak skrytá překážka pěkně umí kopnout, nehledě na to, že naopak to ani moc neseká a hází dopředu. Takže u levotočivého nože je to na hodinách výseč mezi 3/4 a celou. Pravotočivý křovák... celý příspěvek >
Koupit křovinořez OleoMac 746T nebo 753T?, 11.7.2013
Už jsem to někde psal, objem ničím nenahradíš. A 753 objem má.Křovák s motorem nad 50 ccm s 3 nožem 400 x 4 mm nezná bratra a pracovní rychlost je vyšší než s levnou bubnovkou ve vysoký trávě. Každopádně, jak někdo psal že... celý příspěvek >
Problém s křovinořezem, 10.7.2013
S tím víčkem souhlas, a pak falešný vzduch, prohlédnout dotažení karburátoru a gufera na klice (zvenku musí být bez mastnoty), dotažení válce
Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 10.7.2013
Je to jen vnější plastový kryt, to nemá na nic vliv. Ona je ještě možnost zkrátit imbus klíč, ale to se mi nechtělo, protože mám kloudný drahý nářadí a ten origo jsem nechal v krabici od křováka v práci. Na to není třeba být talent technického... celý příspěvek >
Křovinořez do 5tis, 9.7.2013
No, to souhlas, ale ukaž mi FS 450 do 5 tisíc (viz. nadpis)?? Taky jsem se rozhlížel, ale v sezoně nic a i po sezoně to není jistý
Křovinořez Oleo Mac Sparta 440T, 4.7.2013
Zdravím, nechlubí se pevnou hřídelí, pokud je tam flexi, je to už dost silný motor na takové řešení. Mám jiný nápad.  Já, s ohledem na trvalou hodnotu bych ty peníze investoval do Stihl FS 87. Myslím, že na porost typu zahrada 2000... celý příspěvek >
Křovinořez do 5tis, 3.7.2013
 to rozhodně neudělal, tam asi není o čem. Ať slouží
Jaký křovinořez, 2.7.2013
Zdravím, to vyvážení křovinořezu je velmi individuální věc, jednak jak to jednotlivci líp vyhovuje, a také jak je vysoký. U velkých obsahů pak trochu hraje roli i nádrž a použitý nástroj. V zásadě, já si to dávám tak, aby na rovině byla hlava na zemi... celý příspěvek >
Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 1.7.2013
Neuvádím co jsem nakonec koupil, protože to vždy vyvolá pobouřené reakce servisáků a majitelů renomovaných strojů.   Nicméně, zatím funguje spíš lépe než jsem čekal od strojku za 5000,-. Je to Riwall 520, od Garlandu, v mém příbadě koupený... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika