|
Příspěvky uživatele - 124.31
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Krovinořez z Lidlu - Florabest - zkušenosti, 11.7.2013 Sekat by se mělo náběžnou stranou nože, jinak skrytá překážka pěkně umí kopnout, nehledě na to, že naopak to ani moc neseká a hází dopředu. Takže u levotočivého nože je to na hodinách výseč mezi 3/4 a celou. Pravotočivý křovák... celý příspěvek > |  | Koupit křovinořez OleoMac 746T nebo 753T?, 11.7.2013 Už jsem to někde psal, objem ničím nenahradíš. A 753 objem má.Křovák s motorem nad 50 ccm s 3 nožem 400 x 4 mm nezná bratra a pracovní rychlost je vyšší než s levnou bubnovkou ve vysoký trávě. Každopádně, jak někdo psal že... celý příspěvek > |  |
|  | Problém s křovinořezem, 10.7.2013 S tím víčkem souhlas, a pak falešný vzduch, prohlédnout dotažení karburátoru a gufera na klice (zvenku musí být bez mastnoty), dotažení válce |  | Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 10.7.2013 Je to jen vnější plastový kryt, to nemá na nic vliv. Ona je ještě možnost zkrátit imbus klíč, ale to se mi nechtělo, protože mám kloudný drahý nářadí a ten origo jsem nechal v krabici od křováka v práci. Na to není třeba být talent technického... celý příspěvek > |  | Křovinořez do 5tis, 9.7.2013 No, to souhlas, ale ukaž mi FS 450 do 5 tisíc (viz. nadpis)?? Taky jsem se rozhlížel, ale v sezoně nic a i po sezoně to není jistý |  | Křovinořez Oleo Mac Sparta 440T, 4.7.2013 Zdravím, nechlubí se pevnou hřídelí, pokud je tam flexi, je to už dost silný motor na takové řešení. Mám jiný nápad. Já, s ohledem na trvalou hodnotu bych ty peníze investoval do Stihl FS 87. Myslím, že na porost typu zahrada 2000... celý příspěvek > |  | Křovinořez do 5tis, 3.7.2013 to rozhodně neudělal, tam asi není o čem. Ať slouží |  | Jaký křovinořez, 2.7.2013 Zdravím, to vyvážení křovinořezu je velmi individuální věc, jednak jak to jednotlivci líp vyhovuje, a také jak je vysoký. U velkých obsahů pak trochu hraje roli i nádrž a použitý nástroj. V zásadě, já si to dávám tak, aby na rovině byla hlava na zemi... celý příspěvek > |  | Křovinořez do 10 000? Prosím o radu, 1.7.2013 Neuvádím co jsem nakonec koupil, protože to vždy vyvolá pobouřené reakce servisáků a majitelů renomovaných strojů. Nicméně, zatím funguje spíš lépe než jsem čekal od strojku za 5000,-. Je to Riwall 520, od Garlandu, v mém příbadě koupený... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|