Příspěvky uživatele - 70.240

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 20.7.2024
Měla by to být septoriová skvrnitost rajčat (Septoria lycopersici). Údajně fungicidní ošetření proti plísni bramborové a hnědé skvrnitosti rajčat působí současně i proti septoriové skvrnitosti rajčat.
Broskyne 2024, 19.7.2024 Obsahuje fotku
Taky jsem ochutnával nějaké plody RH, ale byly zralé jen z půlky. Pro ilustraci přidávám nějaké fotky ze včerejška. Plodů přežilo asi deset.
Rajčata 2024, 19.7.2024 Obsahuje fotku
Ráno jsem ostříhal nějaké listy, ale vyfotil jsem je až nyní. Zřejmě je to plíseň bramboru. Co jsem předtím psal o Didymella lycopersici (rakovina rajčat) není tak docela pravda. Skvrna na stonku se prožírá dovnitř až dojde k zvadnutí celé rostliny.... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 18.7.2024
To bude asi nějaký omyl, pane PP. Nejsem ani výzkumník, ani nepěstuju rajčata ve speciálních zařízeních od prosince. Prostě se mně do toho výsevu nechtělo a důsledkem je opožděné zrání plodů, to je celé.
Rajčata 2024, 17.7.2024
Ještě bych dodal, že vysévat rajčata v dubnu nebude to pravé ořechové, i když se na sáčkách uvádí výsev III-IV. Aby mně v polovině července vybarvilo teprve pár prvních Gardenberry, to není žádná sláva. Přijde plíseň bramboru a sklidím minimum.
Černošická švestka, 1.7.2024
Moje Černošické "hruštičky" jsou na roubu asi čtyři a jsou z větší části ještě zelené. Včera mně v ruce zůstaly dva vybarvenější Topfirsty, ale to je fakt nepovedená švestka, ale lepší něco než-li nic. Juny byly chutnější. Z broskví byly dobré ty... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 1.7.2024
A proč vlastně jde vám 234... pouze o to, poštvat lidi proti sobě, to by mě fakt zajímalo. Děláte to i na jiných fórech? Předstíráte, že vás něco zajímá, ale jde vám pouze o to rozvrátit diskuze. Trochu divná zábava.
Meruňky 2024, 27.6.2024
Celkem by mě potěšilo, kdyby se Korzár naučil už konečně nějakou jinou "písničku" Je to dost nudné. Pokud jde o 145.214, tak si uvědomte, že největší zoufalci jsou tady lidé jako jste vy, co se skrývají pod anonymními čísly a nemají žádné jméno. Nic... celý příspěvek >
Broskyne 2024, 26.6.2024
Co se týče Springcrestu, musím dát letos palec nahoru. Oproti preferovanému Harbingeru, kde přežil pouze jediný plod, který navíc předčasně shnil, znetvořené Springcresty si podržely výbornou kvalitu. Z těch novějších amerických celočervených odrůd... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 26.6.2024 Obsahuje fotku
Přeju dobrou chuť. U mě všeho všudy dva nově objevené plody na Tomcotu, které byly zřejmě dobře ukryté, jeden dobře ukrytý na Bergevalu, jedna Veharda, jedna Ceglédi... a jedno pozdní Farclo.
Obaleč švestkový II. generace, 26.6.2024 Obsahuje fotku
Vaše tabulka je moc dobrá pomůcka, pane 227.29.  Já musím konstatovat, že ačkoliv se proti I.generaci obaleče slivkového nestříká, ani se nemonitoruje, tak například na roubu Carpatinu jsou vesměs všechny plody navštívené a některé už shnily a... celý příspěvek >
Obaleč švestkový II. generace, 24.6.2024
Nevšiml jsem si, že vy by jste někdy něco věděl, 234... Plevelíte stále fórum naprosto zbytečnými příspěvky, které nikomu nic nedají.
Obaleč švestkový II. generace, 24.6.2024
Škoda, že opět nic nevíte, 234..., každá rada by se hodila. Švestek letos není mnoho, tak právě proto. Ano, Mospilan je účinný insekticid k ochraně rostlin, to bychom věděli.  
Obaleč švestkový II. generace, 21.6.2024 Obsahuje fotku
Proti první generaci se nestříká, ale jediný plod na stromku, který má klejotok a je tímto zásahem housenky už do půlky předčasně vybarvený a brzy spadne, docela mrzí. Na velkých stromech bych obaleče neřešil vůbec, ale těch švestek zase letos tolik... celý příspěvek >
Obaleč švestkový II. generace, 21.6.2024
Díky za reakci 234.125. Vedlejším efektem Mospilanu je také jeho působení na přemnožené mšice, kterým se v tomto počasí neobyčejně daří. Pokud by jste to dělal lépe, můžete příště poradit, o což jsem vás předtím žádal. 
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika