Příspěvky uživatele - 184.146

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plodové myrobalány 2013, 13.8.2013 Obsahuje fotku
Tyhle plody dozrávají na Poličsku v 600 m. už nyní, jako první. Nejedná se o Althanovu renglódu ani Opál. Strom vyrostl z pařezu starého stromu. Na myrobalán se mně ale jeho plody zdají dost dobré. Dokonce jdou místy i dobře od pecky. Dužnina je... celý příspěvek >
Těchobuzická, 13.8.2013
Jo, jo, u mě je to stejné. A stejné to bylo i v loni. Zatím žádné přeplození jako u pana Boštičky, ani výpadek. Uvidíme, jestli tam bude ta renglódová příchuť.
Rumunské švestky, 13.8.2013
Vypadá to, že se vyobrazené plody nepodobají ani Valjevce ani Joju, jako u mě, takže by to mohl být snad opravdu ten Tuleu Gras. 
Nektarinka, 13.8.2013
Co se týče strupovitosti, tak nektarinka Harko vypadá letos celkem obstojně. Je možné, že jí bude stačit jen ten jeden postřik za sezónu a je taky možné, že jiným nektarinkám by nestačil. Plody jsou ale dost malé, a i když nektarinka Tena nejde od... celý příspěvek >
Rumunské švestky, 13.8.2013
Mám takový pocit, Miloši, že budeš první, kdo zde uveřejní fotky Tuleu Gras. Tak snad nebudou mít "kapkovitý" tvar, jako ty moje nepravé. A jaká byla německá Tegera? Je stejně dobrá, jako Katinka?
Nektarinka, 13.8.2013
Já mám strupatou zase Rubinolu. Ovšem jestli to vůbec Rubinola je. Zatím opakovaně všechny plody úspěšně zčervivěly, takže nezbylo nic. Chtělo by to Kukyho zápal a disciplinovanost k provádění postřiků v řádných termínech. Moc dobře si vzpomínám, jak... celý příspěvek >
Lemeda, 12.8.2013 Obsahuje fotku
Lemeda nebyla letos opravdu špatná. Díky přeplození však nebyly všechny plody stejně dobré.
Nektarinka, 12.8.2013
Míťa jako "smírčí soudce" vykonal opět svojí práci. Škoda, že se do diskuze nezapojí odborníci jako je Kuky nebo pan Vinšálek. Jistě by používání ochranných chemických prostředků obhájili lépe.
Bergeron je nejlepší, 12.8.2013 Obsahuje fotku
Těžko říci, jestli dosáhne Bergeron u pana Mimma dobrou kvalitu, ale za sebe musím říci, že velmi mírně zaměklý plod je asi dva dny po utržení vynikající. Perfektní meruňková chuť se vším všudy. A že jich bylo na stromě opravdu hodně.
Broskvoň Harrow Beauty, 12.8.2013 Obsahuje fotku
Protože odrůdy broskvoní Royalvee a Harnas přinesly prozatím jen drobné plody, nebudu jejich chuť hodnotit. Prozatím se v tomto ohledu jeví lépe Royalvee, která přitom "dostala" mnohem méně slunce než Harnas. U Harnasu se ukázalo, že "uležení"... celý příspěvek >
Clingy, 12.8.2013 Obsahuje fotku
Kdosi uváděl, že si stejně jako já, pořídil tvrdku Vinegold. Měla by dozrávat v období RH. Jelikož jsem si tento cling stejně jako Catharinu pořídil pouze ze zvědavosti a ne z důvodů pro který byly tyto odrůdy vypěstovány (průmyslové kompotování),... celý příspěvek >
Rumunské švestky, 12.8.2013
Díky, Miloši, za informace a fotky. U té Lalomity se ukazuje jen to, co se o ní psalo. Carpatin mně zatím nerodí, Tuleu Gras taky ne. Mám nový, protože ten starý, žádný Tuleu Gras nebyl. Těším se na další fotky a zprávy. Když se to tak vezme, tak už... celý příspěvek >
Nektarinka, 12.8.2013
Tak podle pana Paľa jsou strupovité a později plesnivé plody naprosto v pořádku. Hlavně žádnou chemii, že?. Ono se to říká, když na Záhoří se s tímto problémem nikdo potýkat nemusí. Chtěl bych pana Paľa vidět, jak by se tvářil na zčernalé plody... celý příspěvek >
Omluva Hermanovi, 2.8.2013
U mě je to stejné, pane Mikeši, ale věřte, že Miloš se Hermanu Göringovi ani Karlu Hermanu Frankovi určitě omlouvat nezamýšlel. Při vyslovení jména Herman si na tyto pány ale nejde nevzpomenout. Bohužel jsou jeho významnými nositeli. A název tohoto... celý příspěvek >
První broskvoně dozrávají, 1.8.2013
Myslím si také, že Primissima na tom bude s Redwinem podobně, jen ta dřívější zralost by hrála roli pro její pořízení. Ta první fotka rozříznuté Luny je tak lákavá, že by jistě nepohrdli jejími plody ani příznivci bělomasých nektarinek Super Queen,... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika