|
Koupe hadice 3/4 na zahradu, 29.7.2016 Dobrý den. Kromě Valmonu mám i tyhle:
TUBI Zahradní hadice žlutá Profi 3/4" - 50 m 1173,70 Kč
TUBI Zahradní hadice žlutá Profi 1" - 25 m 735,08 Kč |
 |
Voda zo strechy - bude závadná?, 19.7.2016 Dobrý den. Mám 200 L sudy do kterých teče voda ze střechy. Z těchto čerpám vodu opatrně, abych nerozvířil kal, přes jemný filtr do 1000L ibc na kopci, a z tohoto pak odebírám vodu samospádem přes další sítkový filtr na závlahu. Když vyprázdním sud,... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Nezávadnost kartonu a mulčovacích textilií, 9.6.2016 Paní Eriko. Doufám, že se brzy pochlubíte svými pěstitelskými úspěchy a přidáte nějakou dobrou radu. Kartony dávám na chodníky mezi vyvýšené záhony, ať neprorůstá plevel a na ně proschlou trávu ať je neodfoukne vítr a líp to vypadá. K jahodám dávám... celý příspěvek > |
 |
Zaschnutí části stromu, 8.6.2016 Taky mi tak odešla jedna 3 letá švestka. Zjistil jsem to 21. 05. 2016 po tom, jak byl 17.05. mráz. Měla opadané uschlé listí. Jestli je suché i dřevo jsem ještě nezkoušel.Kolem je ještě 5 třešní, 4 jabloně, 4 hrušky a těm se nic nestalo. Jsem z... celý příspěvek > |
 |
Křovinořez Hecht 144 nestartuje, 30.5.2016 Páčka plynu je jedná věc a spínač elektriky je zase něco jiného.
Máte ho v pozici 1? |
 |
Nádrž na míru pro zavlažování na balkóně, 18.5.2016 Dejte do vyhledávače: Plastové přepravky. Když jich spojíte 2, nebo 3, tak to budete mít ok. Samospád je dobrá věc. |
 |
Problem s plotem, 9.5.2016 2 metry od plotu do vyšky 3 m bych natáhl stínící sítě na plot.
|
 |
Jak ostříhat rybíz a angrešt?, 5.4.2016 rezavě červená rez na kůře kmenech jabloní
|
 |
Věřte - nevěřte, 25.3.2016 To je dobré, přišel jste na nový způsob skladování jablek, pro ty co nemají sklep. :-) |
 |
Cibulky - zničení, 5.3.2016 Nemáte foto, prosím? |
 |
|
 |
Máte někdo zkušenosti se sousedem který nesnáší psy?, 26.2.2016 128.198 napsal jste to pěkně. Děkuji. Taky mám jednoho takového arogantního parchanta souseda. Někdy mám takové nervy, že bych majitele i jeho psa roztrhal na cucky. Několikrát jsem mu říkal, že když se mu štěkot jeho psa líbí, tak nech si ho... celý příspěvek > |
 |
Šestiletý smrček a zídka, 21.2.2016 Myslíte, že přežije když se ho pokusím přesadit?
Dobrý den. Přesazoval jsem několik podobných stromků a všechny rostou dál. Jen to chce co největší bal. Jsou tady podobné diskuse, pohledejte.
Já bych ho určitě přesadil. J. |
 |
Šišky do kompostu?, 26.1.2016 Já bych je použil podrcené na posyp chodníčku v místě, kde mám zasazené douglasky, kanadské borůvky, brusinky a Libavku (Gaultheria). J.
|
 |
Jak loupat ořechy, 20.1.2016 Napsal to přesně:" Vrtačka je vypnutá a čelist zasunuty co nejvíc dovnitř. Takže v hlavičce je otvor, který ruzlouskne skořábku na několika místech."
Čemu nerozumíte? |
 |
Husqvarna 136 přidřená, 31.12.2015 Můžete prosím napsat cenu dílů, které jste teď vyměnil? Děkuji. J. |
 |